Uusimmat

Onko Kevin Costner pulassa? Uusi lännenelokuva kerää haukkuja ja ennuste lipunmyynnistäkin on harvinaisen kurja

Kuva: © 2024 Territory Pictures, Inc

07.06.2024 11:21 Muropaketin toimitus

Kevin Costnerin uudelle Horizon: An American Saga -elokuvalle povataan vaatimatonta avausviikonloppua USA:ssa. Ohjaaja-näyttelijän kannalta tilanteen tekee erityisen kurjaksi se, että yksi jatko-osa on jo tehty ja toinenkin on jo tekeillä.

Jos tämän hetken ennusteet pitävä paikkansa, Horizon: An American Saga – Chapter 1 saa USA:ssa kasaan avausviikonloppunaan vain 12 miljoonaa dollaria, uutisoi The Hollywood Reporter. Summa on sangen vaatimaton, etenkin kun huomioi elokuvan tekemisen maksaneen 100 miljoonaa dollaria.

Jatko-osa Horizon: An American Saga — Chapter 2 on tulossa teattereihin jo elokuussa.

Pisteeksi i:n päälle Horizonin arviot eivät ole olleet lainkaan mairittelevia. Cannesin ensiesityksen ja 26 arvion jälkeen uutuuselokuvan tuoreusaste on Rotten Tomatoesissa vain 38 prosenttia.

Suomessa Kevin Costnerin ohjaama ja tähdittämä lännenelokuva julkaistaan teattereissa 28. kesäkuuta.

Warner Bros. Picturesin tiedotteen mukaan:

”Horizon: An American Saga tutkii vanhan lännen vetovoimaa ja sitä, miten se voitettiin – ja menetettiin – monien verellä, hiellä ja kyynelillä. Costnerin kunnianhimoinen elokuvaseikkailu kattaa sisällissodan neljä vuotta, 1861-1865. Se vie katsojat sotaa käyvään maahan tunteikkaalle matkalle, joka koetaan perheiden, ystävien ja vihollisten silmin, jotka kaikki yrittävät nähdä mitä todella tarkoittaa olla Amerikan Yhdysvallat.”