Uusimmat

Onko Storm mukana Deadpool 3:ssa? Halle Berryn jakama kuva ei voi olla pelkkää sattumaa

26.05.2023 19:00 Muropaketin toimitus

Halle Berry nähtiin Stormin roolissa X-Men-elokuvissa vuodesta 2000 lähtien vuonna 2014 julkaistuun X-Men: Days of Future Past -elokuvaan asti.

Ryan Reynoldsin tähdittämän Deadpool 3:n julkaisua saadaan odotella vielä ensi vuoteen saakka, mutta elokuvassa tullaan näkemään Hugh Jackmanin Wolverinen lisäksi myös muita X-Men-hahmoja. Vahvistuksen on jo saanut ainakin Kolossi, jolle äänensä antaa Stefan Kapicic.

Stormia X-Men-elokuvissa esittänyt Halle Berry on nyt jakanut Twitterissä kuvan, missä hän poseeraa kissan kanssa  hopeanvärisessä tukassa – joka näyttää aivan samalta kuin Stormilla elokuvassa X-Men: The Last Stand.

Tämä on saanut fanit spekuloimaan Stormin paluulla Deadpool 3:ssa. Vahvistusta suuntaan tai toiseen ei asiasta ole kuitenkaan annettu.

Kuvan saatteena Berry kirjoittaa: “patience takes practice” – joka toki kissakuvan kanssa voisi viitata myös Berryn surullisenkuuluisaan Catwoman-hahmoon (nimeltään Patience Phillips), mutta tällä erää Stormin paluu kuulostaisi uskottavammalta.