Uusimmat

Prime Videon Citadel-hittisarjan Priyanka Chopra Jonas: ”Simpsonien Apu hankaloitti elämääni huomattavasti”

08.05.2023 11:07 Muropaketin toimitus

Simpsonien Apu oli intialaisnäyttelijälle kunnon riesa.

Prime Videon Citadel-hittisarjassa toista pääosaa esittävä Priyanka Chopra Jonas kertoo British Voguen haastattelussa Simpsonien Apu-hahmon olleen hänelle varsinainen riesa.

Intialaisnäyttelijä kertoo ihmisten ihmetelleen jatkuvasti, miksei hän puhu englantia samankaltaisella vahvalla intialaisaksentilla kuin Apu. Jonas Brothersin Nick Jonasin kanssa naimisissa oleva näyttelijä esiintyi kuitenkin Simpsoneissa cameo-roolissa. Jaksossa nähtiin toisinto heidän tosielämän häistään.

”Esiintymiseni Simpsoneissa häämekossani oli ironista, koska Apu oli minulle nuorempana kunnon riesa.”

Viime viikolla Apun ääninäyttelijä toiminut Hank Azaria kertoi häpeävänsä roolia edelleen.

Chopran tähdittämästä Citadel-sarjasta ei Muropaketin kolmen jakson perusteella kirjoitetussa arvostelussa juuri innostuttu:

“Ehkä Citadel vielä ottaa paikkansa sarjan edetessä, kun vakoojaorganisaation mainostettu globaalius petoksineen ja kieroiluineen astuu paremmin kuvaan. Alku on kuitenkin vain kuin oppikirjasta ammennettua teknistä taituruutta vailla varsinaista sydäntä.”

Arvostelu | Huippukallis Citadel-sarja kierrättää James Bondia, Jason Bournea ja Tom Cruisea ilman omaa persoonaa

LUE MYÖS: Haastattelu | Avengers-elokuvista ja uudesta Citadel-sarjasta tutut Anthony ja Joe Russo: “Richard Maddenista pitäisi tulla seuraava James Bond”