Uusimmat

Avengers-ohjaajan mukaan tekoäly voi tehdä elokuvia jo parin vuoden päästä – “Tulee muuttamaan kaiken”

26.04.2023 10:46 Muropaketin toimitus

Avengers-ohjaajien Citadel-jättisarja alkaa ylihuomenna.

Muropaketti jututti Lontoossa parhaiten Avengers-ohjaajina tunnettuja Anthony ja Joe Russoa Prime Videossa tällä viikolla alkavan Citadel-sarjan tiimoilta. Lehdistöpäivä oli melkoista härdelliä, sillä paikalla oli huima määrä median edustajia, sarjan tähtiä sekä Prime Videon porukkaa.

LUE MYÖS: Haastattelu | Avengers-elokuvista ja uudesta Citadel-sarjasta tutut Anthony ja Joe Russo: “Richard Maddenista pitäisi tulla seuraava James Bond”

Paikalla ollut Collider jututti Joe Russoa myös Skotlannin St. Andrews’sa järjestettävän Sands International Film Festivalin yhteydessä, jossa hänellä oli enemmän aikaa höpistä useista aiheista. Russo kertoo pitkässä jutussa muun muassa siitä, kuinka hän uskoo tekoälyn muuttavan elokuvia jo parin vuoden päästä.

”Olen mukana muutamassa AI-firmassa. Uskon tekoälyn pystyvän tekemään elokuvia ja kahden vuoden kuluttua.”

”AI muuttaa tarinankerronnan totaalisesti. Sitä voi käyttää esimerkiksi suoratoistopalveluissa. Sanot vain, että haluat nähdä elokuvan jossa esiinnyt itse Marilyn Monroen kanssa. Sinulla on ollut rankka päivä, joten haluat leffan olevan vaikkapa romanttinen komedia. Tekoäly osaa kaiken muun ohessa matkia ääntäsi, ja pian voit ehkä katsoa 90-minuutin mittaisen elokuvan, joka on luotu vain sinua varten”, Russo spekuloi.

Russon veljesten tuottama Citadel-sarja alkaa Prime Videossa ylihuomenna 28. huhtikuuta.