Uusimmat

Iron Man -tähti Robert Downey Jr. nimesi yhden syyn, miksi Marvel Studiosin elokuvat menestyvät niin hyvin

28.03.2019 06:01 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin elokuvien menestyksestä on ojennettu usein kiitosta Robert Downey Jr.:lle, joka on esittänyt Iron Mania aina vuodesta 2008 lähtien. Downey ei kuitenkaan kunniaa korjaa, vaan ojentaa sen toisen hahmon näyttelijälle.

The Hollywoodin Reporterin haastattelussa Robert Downey Jr. toteaa, että Marvel Cinematic Universen elokuvat toimivat, ja ovat niin suosittuja kuin ovat, Captain Americaa esittävän Chris Evansin ansiosta.

”Huolimatta siitä, mitä epäilyksiä hänellä olikaan, Evansin kyky sulkea pois oma epäuskonsa on syy sille, että nämä kaikki muut maailmat on voitu rakentaa. Alkaen Avengersista, sitten Guardians [of the Galaxy] ja Black Panther. Ihmiset sanovat mielellään – ja nielen sen kyllä – että olen ikään kuin tämän koko universumin alkuunpanija. Mutta jos puhutaan tiimin rakentamisesta ja elokuvahistorian menestyneimmän jutun eteenpäin viemisestä, oli hän [Chris Evans] kriittinen tekijä”, Downey kehui.

Samassa yhteydessä Iron Man -tähti kertoi millaista Chris Evansin kanssa työskentely on ollut.

”Olen tehnyt satoja kohtauksia tämän kaverin kanssa. Kukaan ei naura yhtä paljon kuin hän. Joskus hän saa minut tietoiseksi itsestäni tyyliin ’pitäisikö minun olla hauskempi?’ […] Olen myös nähnyt miten hän on viimeisen kymmenen vuoden aikana päässyt eroon naurettavan pahasta sosiaalisesta levottomuudestaan ja kasvanut ihmiseksi, joka on paljon enemmän sinut itsensä kanssa”.

Sekä Iron Man että Captain America palaavat valkokankaalle 24.4.2019 Avengers: Endgamen saadessa ensi-iltansa. Sinnikkäiden huhujen mukaan joko toinen tai molemmat Kostajien perustajajäsenistä menehtyvät yli kolmetuntisessa spektaakkelissa.