Uusimmat

Ryan Reynolds vakavoitui hetkeksi ja arvioi, miksi Green Lantern oikeasti floppasi

07.03.2023 18:02 Muropaketin toimitus

Ryan Reynoldsin tähdittämä, Martin Campbellin ohjaama Green Lantern -elokuva julkaistiin vuonna 2011.

Green Lantern -elokuva ei koskaan noussut Ryan Reynoldsin filmografian parhaimmistoon eikä saanut jatko-osaa. Martin Campbellin vuonna 2011 ohjaama supersankariseikkailu floppasi aikoinaan lähes kaikin tavoin – elokuvaa pitää Rotten Tomatoesissa “tuoreena” vain 26 % kriitikoista, eikä tavallinenkaan yleisö siitä kovin innostunut (45 %). Lippukassoilla se keräsi maailmanlaajuisesti vain noin 219 miljoonaa dollaria.

Varietyn haastattelussa Reynolds pohtii, miksi elokuva epäonnistui niin täysin.

“Siinä oli liian monta ihmistä tuhlaamassa liian paljon rahaa. Kun tuli ongelma, ei koskaan sanottu, että nyt lopetetaan tämä efekteihin tuhlaaminen ja keskitytään tähän hahmoon ja mietitään kuinka korvaamme tämän ison ja toimimattoman spektaakkelin jollakin tähän hahmoon keskittyvällä. Tuota ei koskaan tehty, koskaan ei pysähdytty miettimään. Heidän puolustuksekseen pitää sanoa, että tuo on vanhan koulukunnan tapa toimia. Se, että tuhlataan tässä nyt rahaa niin pitkään, että saadaan tämä tehtyä. Eikä se toiminut. Samaan aikaan siellä oli 185 ihmistä työskentelemässä elokuvassa, heillä oli mahtavaa ja he rakastivat kuvauksia. Ihan totta, elokuvan kuvauksissa oli hauskaa. Mutta valmiin elokuvan katsominen sen ensi-illassa, luoja, se oli rankkaa.”

Reynoldsille tyypilliseen tapaan hän kertoo suustaan päässeen tuolloin sellaisia kommentteja kuin “voi paska” ja “ei ei EI…”.

Surullisenkuuluisa Green Lantern on Suomen suoratoistossa katsottavissa HBO Maxissa.