Uusimmat

Scarlett Johansson oli ehdolla Gravityn pääosaan, mutta ei saanut roolia – paljasti nyt, mitä koekuvauksissa tapahtui

Kuva: © Universal Pictures

16.06.2023 07:00 Muropaketin toimitus

Scarlett Johansson pohti uransa mielekkyyttä saatuaan hylkäyksen elokuvasta Gravity.

Black Widow -tähti Scarlett Johansson on paljastanut Varietyn haastattelussa saaneensa aikoinaan hylkäyksiä huippurooleista ja tunteneensa itsensä sen vuoksi turhautuneeksi ja toivottomaksi. Hän haki muun muassa Alfonso Cuaronin ohjaaman Gravityn pääosaan, mutta roolin sai hänen sijaansa Sandra Bullock.

Gravity-hylkäyksen lisäksi hän ei ollut ykkösvaihtoehto myöskään Black Widow’n rooliin. Alun perin rooliin oli kiinnitetty Emily Blunt, joka joutui jättäytymään pois aikatauluhaasteiden vuoksi, minkä jälkeen rooli avautui Johanssonille.

“Minä sain hylkäyksen kahdesta roolista – ensimmäinen oli Iron Man 2 ja toinen oli Alfonso Cuaronin Gravity. Olisin niin halunnut sen roolin. Se oli tietyllä tavalla se korsi, joka taittaa kamelin selän. Tunsin oloni turhautuneeksi ja toivottomaksi. Mietin, että olenko oikealla alalla. Roolit mitä minulle tarjottiin, eivät täyttäneet toiveitani. Tuntuu, että minulle tarjottiin joka ikistä Marilyn Monroe -roolia.”

Entertainment Tonightin haastattelussa Johansson kertoo, että Gravityn koekuvaukset olivat kieltämättä haastavat.

“Osallistuin koekuvauksiin Gravityn pääosaan, missä Sandra Bullock on fantastinen, mutta niissä piti esiintyä kokonaisessa avaruuspuvun tyyppisessä puvussa ja kuvitella leijuvansa avaruudessa. Vaikkakin istuin tuolilla kypärä päässä”, Johansson kertoo.

Johanssonin voi parhaillaan nähdä elokuvateattereissa Wes Andersonin ohjaamassa elokuvassa Asteroid City.

LUE MYÖS: Arvostelu | Wes Andersonin uusi Asteroid City on ihan kiva elokuva, ikävä kyllä