Uusimmat

Solvasiko Mel Gibson juutalaisia ja homoja vai ei? Braveheart-tähti väittää Winona Ryderin valehtelevan 90-luvulla tapahtuneesta välikohtauksesta

25.06.2020 09:25 Muropaketin toimitus

Winona Ryderin mukaan Mel Gibson on puhunut törkeyksiä. Gibson kuitenkin kiistää kaiken.

Beetlejuice-, Stranger Things- ja Vuosi nuoruudestani -tähti Winona Ryder on kertonut avoimesti Hollywoodissa kohtaamastaan antisemitismistä:

Winona Ryder ei saanut elokuvaroolia, koska oli ”liian juutalaisen näköinen”

Winona Ryderin mukaan yksi rasistisia kommentteja viljellyt Hollywood-tähti on Mel Gibson, joka nimitti näyttelijää 90-luvun puolivälissä ”uunin välttäjäksi” ja solvasi lisäksi Ryderin seurassa ollutta homoseksuaalia ”AIDS:in tartuttajaksi”.

Nyt törkypuheistaan yleisesti surullisenkuuluisa Mel Gibson on kiistänyt Ryderin kaikki syytökset.

”Nämä väitteet ovat sataprosenttisesti valetta”, Gibsonin edustaja totesi New York Postille.

”Hän [Winona Ryder] valehteli näistä asioista puhuessaan lehdistölle 10 vuotta sitten, ja hän valehtelee nytkin. Hän myös valehteli siitä, että Mel Gibson olisi yrittänyt pyytää anteeksi. Mel Gibson kyllä otti yhteyttä monta vuotta sitten, puhuakseen valheellisista syytöksistä, mutta hän [Ryder] kieltäytyi käsittelemään aihetta”.

Winona Ryder ei ole suostunut vetämään sanojaan takaisin.

”Uskon armahdukseen ja anteeksiantoon, ja toivon että herra Gibson on löytänyt terveen tavan käsitellä demoninsa, minä en kuitenkaan ole yksi niistä”, Ryder kuittasi New York Postille.