Uusimmat

Squid Gamen luoja paljasti hittisarjan vaihtoehtoisen lopun – ”Koetimme pitkään päättää kumpaa käytämme”

11.11.2021 09:03 Muropaketin toimitus

Spoileri

Squid Gamen viimeinen jakso päättyi tavalla, joka petasi tarinalle vahvasti jatkoa, mutta tuotantokausi olisi voitu paketoida myös täysin päinvastaisella tavalla.

Squid Gamen lopussa Seong Gi-Hun (Lee Jung-jae) on juuri nousemassa lentokoneeseen ja lähdössä Yhdysvaltoihin tapaamaan tytärtään, kun hän viime hetkellä päättääkin jäädä Etelä-Koreaan selvittämään, mistä eloonjäämispeleissä on oikeasti kyse.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Squid Gamen luoja Hwang Dong-hyuk kertoo, miten haastavaa oli päättää, nouseeko Gi-hun koneeseen vai ei:

”Painimme kahden eri asetelman kanssa mitä loppuun tulee. Vaihtoehtoisessa lopussa Gi-hun olisi noussut koneeseen ja lähtenyt. Ja sitten oli tietenkin nyt käytetty vaihtoehto, jossa hän kääntyy takaisin ja kävelee kohti kameraa. Kysyimme jatkuvasti itseltämme, onko ratkaisu Gi-hunin lähdöstä ja oman onnen tavoittelusta oikein? Oliko se todella se viesti, jonka halusimme sarjan kautta välittää?”

Ja eihän se ollut.

Gi-hunin seikkailut jatkuvat Squid Gamen toisella tuotantokaudella, jonka tekemisen Hwang Dong-hyuk vahvisti aikaisemmin tällä viikolla.