Uusimmat

Tältä näyttää alkuperäinen 40 vuotta vanha Michael Myersin tapponaamio

07.11.2017 21:13 Teemu Purhonen

Alkuperäisessä Halloween-elokuvassa ja sen jatko-osassa käytetty naamio on jo 40 vuotta vanha.

Halloween-elokuvassa riehunut tappaja Michael Myers käytti naamionaan valkoiseksi maalattua kapteeni Kirk -naamaria. Samaista alkuperäistä naamaria käytettiin myös elokuvan jatko-osassa, ja nyt tästä legendaarisesta maskista on ilmestynyt uutta kuvamateriaalia, sillä se on yhä tallessa.

Naamari on ollut Myers-fani Mark Robertsin hallussa vuodesta 2003. Toinen Halloween-fani Benjamin Hall haastatteli taannoin Robertsia Michael-Myers.net -verkkosivustolle.

”Olen rakentanut ja ylläpitänyt kummitustaloja Halloweeninä viimeiset 26 vuotta. Noin 20 vuotta sitten päädyin juttelemaan Dick Warlockin agentin kanssa. Warlock näytteli Myersiä Halloweenin jatko-osassa. Sovimme, että Warlock tulee kummitustalooni esiintymään Myersina. Kun Warlock saapui paikalle, hän oli hyvin vihainen agentilleen, sillä Warlock ei olisi halunnut esiintyä Myersinä. Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja hän tuli myöhempinä vuosina uudestaan Halloween-juhliini”, Roberts muistelee.

Roberts jatkaa kertomalla, kuinka Warlockilla oli tallessa alkuperäinen rooliasu saappaita, veitsiä ja maskia myöten. Myöhemmin Warlock suostui myymään ne Robertsille, joka säilyttää naamiota pimeässä ilmatiiviissä säilytyslaatikossa.

Teemu Purhonen

”Muropaketin kannet aukesivat edessäni vuonna 2017, josta lähtien olen nauttinut työskentelystä pelipuolen piinkovien ammattilaisten kanssa. Olen aiemmin kirjoittanut Mikrobitin lisäksi myös musiikkimedioihin, kuten Sueen, Rumbaan ja Nuorgamiin. Rakastan scifiä ja indie-pelejä, ja palvon Iain M. Banksia ja Disco Elysiumia. Muropaketin ulkopuoliseen elämääni kuuluu tinnituksen lihottaminen täydellistä äänitaajuutta etsiessä.”

Muropaketin uusimmat