Uusimmat

Talven uutuuselokuva tuli tänään suoratoistoon – pääosissa Henry Cavill, Bryce Dallas Howard ja Sam Rockwell

Kuva: © Universal Pictures

12.04.2024 16:39 Muropaketin toimitus

Matthew Vaughnin ohjaama Argylle tuli elokuvateattereihin helmikuussa. Tästä päivästä lähtien sen voi katsoa suoratoistona Apple TV+:n tilauksella.

Bryce Dallas Howardin, Sam Rockwellin ja Henry Cavillin tähdittämän Argyllen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Bryce Dallas Howard on Elly Conway, menestynyt, mutta erakkoluonteinen vakoojaromaanien kirjoittaja, jonka idea täydellisestä illasta on olla kotona tietokoneen ääressä Alfie-kissan kanssa. Kun Ellyn kirjojen maailma, jossa salaisen agentti Argyllen tehtävänä on paljastaa maailmanlaajuisen vakoojasyndikaatin olemassaolo, alkaa peilata todellisen vakoojaorganisaation toimia, hiljaiset koti-illat jäävät kuitenkin historiaan. Kissaansa repussa mukana kuljettavan Ellyn mukaan lyöttäytyy kissoille allerginen vakooja Aiden (Sam Rockwell). Yhdessä he kiirehtivät ympäri maapalloa pysyäkseen askeleen edellä tappajista. Samalla raja Ellyn kirjojen ja todellisuuden välillä hämärtyy entisestään.”

9,99 euroa kuukaudessa maksavan Apple TV+:n lisäksi Argylle on saatavilla vuokra- ja myyntiversioina.

Matthew Vaughn tunnetaan Kick-Assin ja Kingsmanin kaltaisista viihdyttävistä ja vauhdikkaista toimintaelokuvista, mutta Argylle ei todellakaan lukeudu ohjaajan parhaisiin töihin:

Arvostelu | Argylle on tylsä toimintakomedia, jota ei millään jaksaisi katsoa 139 minuuttia