Uusimmat

Alkuvuoden pahin floppileffa tulee suoratoistoon perjantaina – pääosaa esittää The Witcher -tähti Henry Cavill

08.04.2024 08:02 Muropaketin toimitus
Argylle

Kuva: Universal Pictures

Matthew Vaughnin helmikuussa ensi-iltansa saanut Argylle-agenttikomedia keräsi Suomessa vain reilut 20 000 katsojaa. Tästä viikosta lähtien elokuvan nähdäkseen ei tarvitse lähteä teatteriin asti, pelkkä Apple TV+:n avaaminen riittää.

Apple TV+ on vahvistanut lisäävänsä Argyllen valikoimaansa perjantaina 12. huhtikuuta. Siihen asti elokuva on saatavilla (kohtalaisen hintavina) vuokra- ja myyntiversioina.

Argyllen tarinassa:

”Bryce Dallas Howard on Elly Conway, menestynyt, mutta erakkoluonteinen vakoojaromaanien kirjoittaja, jonka idea täydellisestä illasta on olla kotona tietokoneen ääressä Alfie-kissan kanssa. Kun Ellyn kirjojen maailma, jossa salaisen agentti Argyllen tehtävänä on paljastaa maailmanlaajuisen vakoojasyndikaatin olemassaolo, alkaa peilata todellisen vakoojaorganisaation toimia, hiljaiset koti-illat jäävät kuitenkin historiaan. Kissaansa repussa mukana kuljettavan Ellyn mukaan lyöttäytyy kissoille allerginen vakooja Aiden (Sam Rockwell). Yhdessä he kiirehtivät ympäri maapalloa pysyäkseen askeleen edellä tappajista. Samalla raja Ellyn kirjojen ja todellisuuden välillä hämärtyy entisestään.”

Henry Cavillin uudesta elokuvasta tuli alkuvuoden pahin floppi – eikä ihme, sillä aika hirveähän se oli

Argyllea tähdittävät myös Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Sofia Boutella, Ariana DeBose, Catherine O’Hara ja Samuel L. Jackson.

Suomi ei ollut ainoa paikka, jossa Argylle sivuutettiin olankohautuksella. Huikeat 200 miljoonaa dollaria maksanut elokuva keräsi maailmanlaajuisesti vain 96,1 miljoonan dollarin lipunmyynnin.

Jatko-osaa lienee siis turha odotella…