Uusimmat

Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzeneggerin toimintaklassikko, jonka ohjaaja yllättyi Suomen tullissa iloisesti maahamme saapuessaan

14.06.2018 05:23 Muropaketin toimitus

Sub esittää torstain myöhäisillan elokuvana Arnold Schwarzeneggerin toimintaklassikon Commando. Se alkaa kanavalla kello 23.10.

Vuonna 1985 valmistuneessa Commandossa eläkkeelle jäänyt erikoisiskuryhmän komentaja John Matrix (Arnold Schwarzenegger) lähtee vielä kerran taistelemaan. Syy: hänen tyttärensä on kaapattu. Sieppauksessa on mukana useita ihmisiä, kuten presidentiksi pyrkivä diktaattoriluonne sekä palkkasotilas, jonka Matrix uskoi jo kuolleen.

Commandon ohjaaja Mark L. Lester vieraili Suomessa viime syksynä Night Visions -elokuvafestivaalin vieraana.

Muropaketin haastattelussa Lester kertoi muistojaan Commandon tekemisestä. Samalla ohjaaja paljasti, että Commando tunnetaan jopa Suomen tullissa:

”On palkitsevaa, että se on säilynyt aikojen läpi. Commando tunnetaan kaikkialla minne menen. Nytkin kun saavuin Suomeen ja kerroin tullissa kuka olen, virkailija alkoi lainata elokuvan repliikkejä. Luulisi, että elokuva olisi vanhentunut CGI-elokuvien aikana, mutta se on pysynyt yhtä suosittuna. Luulen, että ihmiset tykkäävät nykyään katsoa oikeasti toteutettuja stuntteja ja toimintaa, joka näyttää kuin se todella tapahtuisi. Se ei ole niin kuin vaikka Bourne Identity, joka on enimmäkseen animoitu.”

Lue koko haastattelu täältä:

Haastattelussa Commando-ohjaaja Mark L. Lester: ”Elokuvani tunnetaan jopa Suomen tullissa”