Uusimmat

Tänään tv:ssä: Ihanan tyhmä toimintaleffa – tätä räimettä katsoessa aivoista on vain harmia

Kuva: © Millennium Films

20.12.2023 08:19 Muropaketin toimitus

Vuoden 2013 toimintatykitys Olympus Has Fallen keräsi sen verran hyvät lipputulot, että Gerard Butler kutsuttiin pari vuotta myöhemmin takaisin turvamies Mike Banningin rooliin.

Subilla tänään kello 23.00 alkavassa London Has Fallen -elokuvassa (2016) Britannian pääministeri on kuollut hämärissä olosuhteissa, ja valtioiden johtajat kokoontuvat yhteen osallistuakseen hänen hautajaisiinsa. Äärimmäisen tiukasti vartioitu tapahtuma muuttuu äkisti juoneksi surmata kaikki maailman mahtavimmat päämiehet ja samalla levittää kaaosta Lontooseen.

Geard Butlerin lisäksi London Has Fallenia tähdittävät Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett ja Charlotte Riley.

Babak Najafin ohjaama toimintaleffa on rehellistä kuraa, jota katsoessa ei tarvitse – eikä edes kannata – miettiä mitään. Tarinassa ei ole mitään järkeä ja näyttelijät hölkkäilevät räjähdysten välissä minne sattuu ja puhuvat mitä sattuu. Jos haluaa kerran elämässään tuntea itsensä neroksi, tarjoaa London Has Fallen siihen hyvän tilaisuuden.

Suoratoistona Butlerin ähkisimiä voi katsoa Netflixistä, Prime Videosta ja MTV Katsomosta.