Uusimmat

Tänään tv:ssä Jim Carreyn komedia, josta ei tullut jättihittiä – syytä ei tarvitse pitkään ihmetellä, kun kuulee elokuvan juonen

25.06.2018 05:28 Muropaketin toimitus

Phillip Morris

Sub esittää Suomen televisiossa jo useampaan kertaan nähdyn draamakomedian I Love You Phillip Morrisin maanantai-illan elokuvanaan.

Vuonna 2009 valmistunut I Love You Phillip Morris on tositarinaan perustuva elokuva, jossa mestarihuijari ja pikkurikollinen Steven Russell päätyy rötöstensä seurauksena kaltereiden taakse. Vankilassa mies tutustuu hurmaavaan ja valovoimaiseen Philip Morrisiin, ja miesten välille syntyy ainutlaatuinen suhde. Yllättävä kohtaaminen muuttaa kaksikon elämät ikuisiksi ajoiksi.

Glenn Ficarran ja John Requan ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Jim Carrey, Ewan McGregor ja Leslie Mann.

I Love You Phillip Morris keräsi elokuvateatterikierroksellaan vain murto-osan Jim Carreyn isoimpien menestyselokuvien saldoista: 20,7 miljoonaa dollaria. Elokuvan homohahmot taisivat olla monelle liikaa vielä 2000-luvullakin – mikä näkyi myös siinä, ettei monissa maissa I Love You Phillip Morris päässyt valkokankaille lainkaan.

Asiaan vaikutti kuitenkin myös elokuvaa koskeva oikeusjuttu levityspuolella. Se sotki alkuperäiset julkaisuaikataulut ja painoi osaltaan lipunmyynnin tulosta alaspäin.

I Love You Phillip Morris alkaa Subilla kello 21.00, ja päättyy kello 23.05.