Uusimmat

Tänään tv:ssä: Vuoden 2019 Stephen King -leffasta odotettiin isoa hittiä – toisin kävi

Kuva: © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc.

12.04.2024 09:20 Muropaketin toimitus

Vuoden 2017 Se-elokuva oli yli 700 miljoonan dollarin hitti. Jatko-osasta odotettiin vielä kovempaa menestyjää, mutta toisin kävi.

Vastoin odotuksia vuoden 2019 Se: Toinen luku (It: Chapter Two) keräsi vain 473 miljoonan dollarin lipunmyynnin. Elokuva ei myöskään kerännyt yhtä paljon kehuja kuin edeltäjänsä. Studio sai toki omansa sentään takaisin, sillä Toisen luvun tekeminen maksoi alle 80 miljoonaa dollaria.

Andy Muschiettin ohjaaman kauhutarinan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Se: Toinen luku tuo aikuisiksi kasvaneet päähenkilöt takaisin yhteen, koska pahuus on palannut 27 vuoden jälkeen Derryn Mine-kaupunkiin. He päättävät kunnioittaa lupaustaan ja matkaavat vanhaan kotikaupunkiinsa hoidellakseen pahan pellen päiviltä lopullisesti.”

Pääosia elokuvassa esittävät James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean ja Bill Skarsgård.

Kutonen esittää Se: Toinen luku -elokuvan tänään kello 21.00. Suoratoistona Stephen King -filmatisointia ei löydy, mutta vuokra- ja myyntiversiot ovat saatavilla. Ensimmäinen Se on katsottavissa HBO Maxista ja Viaplaysta.