Uusimmat

Tänään tv:ssä: Yksi Jim Carreyn huonoimmista elokuvista – Huumoria revitään seksinkipeästä mummosta ja Harry Potterista

01.04.2019 06:55 Muropaketin toimitus

Jim Carrey sekoilee tänään Nelosella vuonna 2008 valmistuneessa Yes Man -draamakomediassa.

Ant-Man-ohjaaja Peyton Reedin Yes Man -elokuvassa pankkivirkailija Carl Allen (Jim Carrey) on mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään. New age -henkisen elämänhallintaseminaarin seurauksena hän päättää sanoa aivan kaikkeen ”kyllä”, mikä tuo hänelle uusia jännittäviä ystäviä ja kauniin tyttöystävän, mutta pian hän saa huomata, että aivan kaikkeen ei suinkaan kannattaisi suostua…

Jim Carreyn lisäksi Yes Mania tähdittävät Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby ja Danny Masterson.

Muropaketin arvostelussa Yes Man sai kerrassaan kolean vastaanoton 11 vuotta sitten:

”Peyton Reedin ohjaama Yes Man lukeutuu valitettavasti Jim Carreyn huonoimpiin elokuviin. Se on Valehtelija, valehtelijan tavoin yhteen ideaan pohjaava lälly kasvukertomus, jonka teemoissa olisi teroitettuina aineksia hyväänkin elokuvaan, mutta nykyisellä toteutuksellaan elokuva on hädin tuskin katselukelpoinen. Ei Yes Man mikään Mitäs me spartalaiset tai Kummeli – Alivuokralainen ole, mutta genrensä heikointa kastia se kiistatta edustaa: komedia, joka ei naurata, on elokuvana epäonnistunut. Yes Man saa koko kestonsa aikana katsojan vain hymähtämään muutaman kertaa. Se on harvinaisen munaton suoritus elokuvalta, jonka pääosassa on yksi aikamme suosituimmista koomikoista. Yes Man olisi voinut olla teräväkielinen satiiri elämäntapaoppaiden ja huuhaamarkkinamiesten USA:sta. Nyt huumoria kuitenkin revitään seksinkipeästä mummosta, Zack Snyderin 300-elokuvasta ja Harry Potterista.”

Yes Man alkaa Nelosella kello 22.30.