Uusimmat

The Flash -ohjaaja jakoi ihan järkyttävän ison spoilerin – ja nyt elokuva on ihan pakko nähdä mahdollisimman pian

25.05.2023 08:20 Muropaketin toimitus

The Flash pikakiitää valkokankaille vihdoinkin kesäkuun puolivälissä.

Kuten jo otsikossa seisoo, niin tämä juttu spoilaa tulevaa The Flash -elokuvaa!

 

The Flash -elokuvan ohjaaja Andy Muschietti pudottaa kunnon pommin Esquire Middle Eastin haastattelussa ja spoilaa yhden leffan ilmeisen lukuisista cameo-rooleista.

Hän kertoo Teräsmiehen roolissa pyörähtävän itse Nicolas Cagen.

Cagen oli tarkoitus esittää hahmoa jo 25 vuotta sitten Tim Burtonin Superman Lives -leffassa, joka jäi tekemättä.

”Nic oli aivan mahtava. Vaikka kyseessä oli pieni cameo-rooli, niin hän antoi sille kaikkensa. Olen aina halunnut työskennellä hänen kanssaan”, Muschietti sanoo.

”Hänhän on aivan mielipuolinen Superman-fani, kunnon sarjakuvafanaatikko.”

Nicolas Cage fanittaa Teräsmiestä niin paljon, että nimesi poikansa virallisesti Kal-Eliksi, jona Teris tunnetaan kotiplaneetallaan Kryptonilla.

Cage omisti myös Action Comics -sarjakuvan numeron #1, jossa Teräsmies teki ensiesiintymisensä. Cage huutokauppasi lehden vuonna 2011 noin 2,1 miljoonan dollarin hintaan.

The Flash -elokuva saapuu valkokankaille  14. kesäkuuta. Sen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Ezra Miller palaa Barry Allenin rooliin tämän DC-supersankarin ensimmäisessä omassa seikkailussa.

Maailmat ryskyvät elokuvassa The Flash, kun Barry käyttää supervoimiaan palatakseen ajassa taaksepäin ja muuttaakseen menneisyyden tapahtumia. Mutta kun Barryn yritys pelastaa perheensä tulee muuttaneeksi myös tulevaisuutta, hän joutuu vangiksi sellaiseen todellisuuteen, jossa kenraali Zod on palannut ja uhkaa täydellisellä tuholla, mutta kyseisessä maailmassa ei ole supersankareita, jotka auttaisivat. Paitsi jos Barryn onnistuu taivutella hyvin erilainen Batman palaamaan tositoimiin ja pelastamaan vangiksi joutuneen kryptonilaisen… vaikkakaan ei juuri sitä, jota hän etsii. Lopulta pelastaakseen vieraan maailman ja palatakseen tuttuun tulevaisuuteen Barryn on pidettävä vauhtia henkensä edestä. Mutta riittääkö edes äärimmäinen uhraus palauttamaan universumin tolalleen?”