Uusimmat

The Marvelsin pituus sai vahvistuksen – luvassa Marvel Studiosin lyhyin elokuva

Kuva: © 2023 MARVEL

12.10.2023 10:02 Muropaketin toimitus

Keskiviikkona 8. marraskuuta ensi-iltansa saava The Marvels on Marvel Studiosin historian lyhyin elokuva – ei tosin ihan niin lyhyt kuin aluksi huhuiltiin.

Elokuussa somessa kuiskittiin vuodoista, joiden mukaan Captain Marvelin, WandaVisionin ja Ms. Marvelin jatko-osana toimiva The Marvels kestäisi vain tunnin ja 38 minuuttia. Nyt Finnkino on vahvistanut sivuillaan, että elokuva on todellisuudessa seitsemän minuuttia tätä pidempi.

Tunnin ja 45 minuutin kestollaan The Marvels on Marvel Studiosin historian lyhyin elokuva. Sen edelle kiilaavat jopa tunnin ja 52 minuuttia kestäneet The Incredible Hulk ja Thor: The Dark World. Pisin Marvel Studiosin elokuvista on puolestaam 182 minuuttia eli yli kolme tuntia kestänyt Avengers: Endgame.

The Marvelsin tarinassa:

Carol Danvers eli Captain Marvel on napannut identiteettinsä takaisin tyrannisen krii-rodun hallusta ja saanut kostonsa Supreme Intelligencelle. Huomaamattaan hän tulee kuitenkin järkyttäneeksi universumin tasapainoa ja saa kantaa sen seuraukset. Tutkiessaan poikkeuksellista madonreikää, jolla on yhteys erääseen krii-kapinalliseen, hänen sekä Jersey Cityn superfanin Kamala Khanin eli Ms. Marvelin sekä Carolin etääntyneen sukulaistytön ja nykyisin SABER-astronauttina toimivan kapteeni Monica Rambeaun voimat sotkeutuvat keskenään. Tämän kohtalon yhteen heittämän kolmikon on muodostettava tiimi ja opittava puhaltamaan yhteen hiileen pelastaakseen universumin ryhmänä nimeltä “The Marvels”.

Pääosia Nia DaCostan ohjaamassa elokuvassa esittävät Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton ja Park Seo-joon.

The Marvels (2023)

Kuva: © 2023 MARVEL