The Walking Dead -fanien suosikkinäyttelijä lupasi tehdä paluun sarjaan – ”En ole vielä valmis”

08.04.2019 08:03 | Muropaketin toimitus

The Walking Deadin ovi on käynyt viime aikoinan tiuhaan. Kaikki sarjasta lähteneet eivät kuitenkaan ole lukinneet ovea mennessään.

AMC-kanavan zombisarjan historian ehdottomasti suosituimpiin hahmoihin lukeutunut Maggie Rhee palaa vielä kuvioihin, on näyttelijä Lauren Cohan luvannut. Cohan jätti The Walking Deadin hiljattain keskittyäkseen vakoojatoimintakomedian Whiskey Cavalierin tekemiseen, mutta:

”Oli jännittävää lähteä ihan eri genren sarjaan, mutta sitä ei koskaan – tarkoitan, etten ole jättänyt The Walking Deadia”, Cohen ilmoitti BUILD Seriesin haastattelussa, jonka voit katsoa alta. Jo hieman ennen videon julkaisua näyttelijä ilmoitti EW Morning Livelle, ettei hän ”missään nimessä ole vielä valmis Maggien suhteen”.

Missä, miten ja milloin Maggie zombien pariin palaa, on vielä arvoitus. Andrew Lincolnin esittämä Rick Grimes – joka myös jätti The Walking Deadin taannoin – on saamassa oman elokuvan. Huhujen mukaan sama voisi koskea Maggieta, mutta mitään virallista vahvistusta ei asialle AMC:lta ole saatu.