Uusimmat

The Witcherin luojan mukaan häntä ei kuunneltu Netflix-sarjaa tehdessä: “Eihän kirjoittaja ole mitään”

Kuva: © Netflix

22.11.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Netflixin The Witcher -sarjan pohjana olevat romaanit on kirjoittanut puolalainen Andrzej Sapkowski.

Aloittaessaan The Witcher -sarjansa Netflix oli siitä onnellisessa asemassa, että tarinalla oli jo niin valtava fanipohja olemassa. Samoin pääosassa Geralt Rivialaista esittänyt Henry Cavill oli kaikkien tuntema näyttelijä.

The Witcher ei kuitenkaan onnistunut miellyttämään kaikkia alkuperäisen tarinan ystäviä, sillä monen mielestä sarja erosi liikaa alkuperäisestä materiaalista eli Andrzej Sapkowskin kirjoittamista romaaneista.

Tämä ei ole mikään ihme, sillä Comic Bookin uutisen mukaan Sapkowski itse on paljastanut, ettei häntä kuunneltu lainkaan sarjan tarinan suhteen.

“No lavasteet olivat uskomattomia, kerrassaan uskomattomia ja upeita. Annoin minä heille ideoita, mutta eivät he minua koskaan kuunnelleet. Eivät koskaan. Mutta se on ihan tavallista. Kuka tämä on? No se on kirjailija, eli ei kukaan”, Sapkowski kommentoi.

Kirjailija jatkaa Noitureiden tarinaa kuitenkin omalla tahollaan. Hänellä on nimittäin työn alla uusi romaani. Comic Bookin mukaan uusi kirja julkaistaan Puolassa vuoden 2024 lopulla ja kansainvälisesti vuoden 2025 alussa.

The Witcheriä on julkaistu Netflixissä kolme Cavillin tähdittämää tuotantokautta. Neljännestä kaudesta eteenpäin roolissa näyttelee Liam Hemsworth. Tulossa on myös samaan maailmaan sijoittuva animaatiosarja Sirens of the Deep, joka julkaistaan Netflixissä vuoden 2024 loppupuolella.