Uusimmat

The Witcherin päärooliin koe-esiintyi 207 näyttelijää – kun Henry Cavill valittiin, hän omistautui roolille täysin

23.07.2019 13:00 Muropaketin toimitus

Henry Cavill oli kiinnostunut The Witcher -sarjan pääroolista jo ennen käsikirjoituksen valmistumista. Koe-esiintymisissä kävi kuitenkin parisataa näyttelijää ennen kuin hänet lopulta valittiin.

Superman-tähti Henry Cavill yritti saada roolin The Witcher -tv-sarjasta heti, kun hän kuuli että sellainen tehdään. Cavill otti välittömästi yhteyttä Netflixiin, ja sarjan vastaava tuottaja Lauren Schmidt Hissrich kertookin Gizmodon mukaan tavanneensa hänet jo ennen kuin sarjan käsikirjoitus oli edes valmis.

Innokkaasta Hollywood-tähdestä huolimatta Hissrich päätti kokeilla muitakin näyttelijöitä päähenkilö Geraltin rooliin, ja tätä varten koe-esiintyikin peräti 207 näyttelijää.

”Kun olin tavannut Henryn tiesin että hän haluaa mukaan sarjaan, mutta se ei tarkoittanut, että hän olisi välttämättä oikea valinta”, Hissrich selittää. ”Joten tapasin kaikki muut, jotka myös ajattelivat olevansa oikea valinta rooliin.”

Lopulta valinta osui kuitenkin The Witcher -kirjojen ja -pelien faniksi tunnustautuvaan Cavilliin. Hissrichin mukaan näyttelijä myös muutti roolihahmoa, sillä kirjoissa Geralt puhuu paljon enemmän kuin lopullisessa sarjassa. Cavill on Hissrichin mukaan ”hyvä murahtelemaan”, joten dialogia karsittiin.

”On aika mahtavaa, mitä kaikkea voidaan saavuttaa hiljaisuudella, ja luulen että se tekee hänestä vahvemman hahmon”, Hissrich kertoo.

Gizmodon haastattelusta selviää myös, että Cavill todellakin omistautui Geraltin rooliin. Hän muun muassa halusi suorittaa kaikki sarjan toimintakohtausten stuntit itse.

The Witcher -sarja saapuu Netflixiin myöhemmin tänä vuonna. Sarjan julkaisupäivää ei ole ilmoitettu.

Muropaketin uusimmat