Uusimmat

Toteutuuko Dyyni: Osa kolme? Studiopomo antoi juuri lupaavan lausunnon elokuvasarjan jatkosta

Kuva: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc.

05.03.2024 15:35 Muropaketin toimitus

Dyyni-elokuvien ohjaaja Denis Villeneuve on kertonut olevansa kiinnostunut tekemään elokuvan myös Frank Herbertin Dune: Messiah -romaanista.

Denis Villeneuven ohjaama Dyyni: Osa kaksi julkaistiin elokuvateattereissa viime viikolla ja jo yhden viikonlopun aikana se on ehtinyt kerätä maailmanlaajuisesti yli 180 miljoonaa dollaria. Elokuvan ennakoidaan olevan vuoden 2024 suurimpia hittejä elokuvateattereissa.

Ei siis ole mikään ihme, että Legendary Entertainmentin toimitusjohtaja Josh Grode suhtautuu Villeneuven ajatukseen kolmannen Dyyni-elokuvan tekemisestä melkoisen suopeasti, uutisoi CNBC.

“Meidän kaikkien luovien johtajien pitää olla samaa mieltä ja tukea tuota visiota. Mielestäni jokainen on todella innostunut ja nauttii tästä hetkestä, ja jos Denis onnistuu saamaan käsikirjoituksen kohdilleen ja hänestä tuntuu, että hän voi luoda jotain yhtä hyvää kuin mitä nyt olemme saaneet valmiiksi niin en näe jatkolle mitään estettä”, Grode kommentoi.

Villeneuve on jo aiemmin kertonut olevansa kiinnostunut tekemään elokuvan myös Frank Herbertin Dune: Messiah -romaanin pohjalta. Dyyni: Osa yksi ja Osa kaksi pohjautuvat molemmat ensimmäiseen Dyyni-romaaniin.

LUE MYÖS: Arvostelu | Dyyni: Osa kaksi on teknisesti täydellinen elokuva, mutta tarina takeltelee