Uusimmat

Traileri: Tältä näyttää uusi kotimainen kauhuelokuva Vihanpidot – Pääosassa Rendel-näyttelijä Alina Tomnikov

22.01.2020 14:18 Muropaketin toimitus

Suomalaisia kauhuelokuvia harvemmin nähdään elokuvateattereissa. Pian ensi-iltansa Vihanpidot on siis harvinaista herkkua.

Vai onko Miska Kajanuksen ohjaama ja käsikirjoittama kauhuleffa herkkua?

Se selviää ystävänpäivänä 14. helmikuuta, kun Vihanpidot saapuu valkokankaille Black Lion Picturesin saattelemana.

Ensimmäinen traileri ei ainakaan Muropaketin toimituksessa saanut sukkia pyörimään jaloissa. Näyttää ikävästi siltä, että ilmiselvästi halvalla tehty elokuva ei tarjoa genren ystäville yhtään mitään uutta – luonnollisesti toivomme ensivaikutelman pettävän ja Vihanpitojen yllättävän vielä positiivisesti.

Vihanpitojen synopsis kuuluu seuraavasti:

”Viisi parikymppistä luokkatoveria tapaa pitkästä aikaa, ja he matkaavat Janen (Saara Inari) mökille viettämään ikimuistoisen illan. Vanhat kouluaikaiset katkeruudet nousevat kuitenkin pintaan, ja tunteet alkavat kuohua. Kun tunnelma kääntyy uhkaavaksi, nuoret alkavat epäillä onko saarella heidän lisäkseen jotain muuta. Yhden verisen yön aikana vanhat kalavelat selvitellään, menneisyyden haavat revitään auki, ja kostamatta jääneet teot kostetaan.”

Pääosia elokuvassa esittää Rendelistä tutun Alina Tomnikovin lisäksi suurelle yleisölle vieraat Hanna Angelvuo, Karlo Haapiainen, Saara Inari ja Henry Pöyhiä.