Uusimmat

Uuden Ghostbusters-elokuvan ensimmäisessä kohtausnäytteessä jahdataan viemärilohikäärmettä keskellä New Yorkia

Kuva: © 2023 CTMG, Inc.

08.03.2024 09:15 Muropaketin toimitus

Ghostbusters: Frozen Empire saapuu teattereihin huhtikuun alussa. 

Sony Pictures on julkaissut kohtausnäytteen Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvasta. Videopätkässä Ghostbusters: Afterlife-leffasta tuttuihin rooleihinsa palaavat Paul Rudd, Carrie Coon ja McKenna Grace jahtavaat viemärilohikäärmehaamua ympäri New Yorkia.

Alkuperäiset Ghostbusters-elokuvat ohjanneen Ivan Reitmanin poika Jason Reitman jatkaa Ghostbustersin ohjaajana myös Frozen Empiren kohdalla.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvassa Spenglerin perhe palaa sinne, mistä kaikki alkoi – ikoniseen New Yorkin paloasemalle liittoutuakseen alkuperäisten Haamujengiläisten kanssa, jotka ovat kehittäneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen kummitusten torjunnan seuraavalle tasolle. Mutta kun muinaisesineen löytymisen myötä paha voima pääsee valloilleen, on uusien ja vanhojen Ghostbustersien yhdistettävä voimansa suojellakseen kotiaan ja pelastaakseen maailma toiselta jääkaudelta.”

Afterlifesta tutut Finn Wolfhard, Logan Kim, Celeste O’Connor palaavat myös rooleihinsa. Mukana ovat myös vanhat tutut Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts ja William Atherton.

Uusina kasvoina mukaan liittyvät Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster ja Emily Alyn Lind.

Ghostbusters: Frozen Empire saapuu elokuvateattereihin 3. huhtikuuta