Uusimmat

Uusi Alien-elokuva saa ensi-iltansa elokuussa – “Hyvin, hyvin, hyvin erilainen kuin aikaisemmat”

Kuva: © 20th Century

01.03.2024 18:00 Muropaketin toimitus

Alien-franchisen seuraava tuotanto, Alien: Romulus, saa ensi-iltansa näillä näkymin elokuussa 2024.

Seuraava Alien-elokuva on saanut nimekseen Alien: Romulus. Elokuva julkaistaan maailmalla elokuvateattereissa 16. elokuuta, mutta sen julkaisusta Suomessa ei ole vielä vahvistettua tietoa.

Alien: Romuluksen ohjaa Fede Alvarez (Don’t Breathe, vuoden 2013 Evil Dead) ja käsikirjoituksesta vastaa Alvarez yhdessä Rodo Sayaguesin kanssa. Yhtä elokuvan keskeisistä rooleista esittää David Jonsson, joka MovieWebin haastattelussa kommentoi, että Alvarezin Alien tulee olemaan aivan erilainen kuin Ridley Scottin aiemmat elokuvat:

“En ole varma, mitä saan vielä sanoa, mutta sen tiedän, että elokuvasta tulee hyvin, hyvin, hyvin erilainen kuin aiemmat… Olemme saaneet luotua siitä uskomattoman jutun. Ja meillä on Fede Alvarez ohjaajana, Ridley Scott tuottajana. Oli mahtavaa päästä tekemään noiden ihmisten kanssa töitä, ja vastanäyttelijänä oli Cailee Spaeny, joka on upea näyttelijä. Luulen, että siitä tulee todella cool. Olen ihan innoissani”

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Isabela Merced, Cailee Spaeny ja Archie Renaux. Ridley Scott toimii mukana tuottajan roolissa.

Alien: Romulus -elokuvan on kerrottu toimivan muista Alien-elokuvista erillisenä kokonaisuutena. Ajallisesti sen kerrotaan sijoittuvan vuonna 1979 julkaistun Alienin ja vuoden 1986 Aliensin väliseen aikaan.