Uusimmat

Uusi Beavis and Butt-Head -elokuva ja -sarja ilmestyvät kohta – Mike Judge kertoi, millä tavoin ne eroavat 1990-luvun MTV-sarjasta

17.06.2022 09:31 Muropaketin toimitus

Beavis and Butt-Head Do the Universe -leffa saa ensi-iltansa juhannusaattona.

Beavis and Butt-Headin luoja ja ääninäyttelijä Mike Judge kertoo Consequencen jutussa miten uusi elokuva ja sarja eroavat vanhoista jaksoista.

Paramount+:n Beavis and Butt-Head Do the Universe -elokuvassa kaksikko päätyy 1990-luvulta madonreiän kautta nykyhetkeen. Leffa petaa myöhemmin nähtäviä uusia jaksoja, joita on luvassa kahden kauden verran. Niissä hömelöt kommentoivat musiikkivideoiden lisäksi myös esimerkiksi YouTube-pätkiä ja TikTok-videoita.

Paramount+ on tehnyt huiman duunin, sillä samaan aikaan leffan kanssa tarjolle tulevat myös kaikki vanhat jaksot, joissa on lopultakin mukana myös aiemmista uusintajulkaisuista uupuneet musiikkivideot. Niiden tekijänoikeuskiemuroissa lienee riittänyt selvittämistä.

Beavis and Butt-Head Do the Universe saa ensi-iltansa Paramount+:ssa juhannusaattona 24. kesäkuuta. Tv-sarjan ensimmäinen tuotantokausi nähdään myöhemmin tänä vuonna.