Uusimmat

Veri ja suolenpätkät peruttu: Venomista ei tulekaan supersankarileffojen Braindeadia

10.08.2018 07:00 Muropaketin toimitus

Venom uhkailee supersankarielokuvan trailerissa uhrejaan verisellä väkivallalla ja ruumiinosilla mässäilyllä, mutta mitään tällaista ei elokuvassa katsojille näytetä.

Kun Spider-Man-pahiksesta kertova Venom (ensi-ilta 5. lokakuuta) oli vielä esituotantovaiheessa, kaavaili Sony Pictures elokuvalle R-ikärajaluokitusta (Suomessa K16) Deadpoolin ja Loganin menestyksen innoittamana.

Nyt suunnitelmiin on kuitenkin tullut muutos.

Varietyn tietojen mukaan Venom on saamassa teiniystävällisen PG-13-luokituksen. Ikäraja on sama kuin useimmilla muilla supersankarielokuvilla, ja tarkoittaa käytännössä sitä, että Venom ei verellä tai suolenpätkillä pääse mässäilemään.

Sonyn mielenmuutoksen takana on halu passittaa Venom ja Hämähäkkimies vastakkain jatko-osassa tai -osissa. Koska Spider-Mania ei R-ikärajaluokituksen elokuvaan voida päästää, ja koska Venomia ei haluta vesittää rujon alun jälkeen, on Sony katsonut parhaaksi aloittaa koko elokuvasarja aiottua pehmeämmällä linjalla.

Huhujen mukaan Sony on myös kiinnostunut mahdollisuudesta tuoda Venomin myöhemmin osaksi Marvel Cinematic Universea, mikä sinetöi PG-13-päätöksen.