Uusimmat

Viaplayn uudet elokuvat ja sarjat elokuussa: Star Wars: The Last Jedi, Kukkulan kuningas, American Assassin…

01.08.2018 07:00 Muropaketin toimitus

Viaplay on paljastanut elokuvat ja tv-sarjat, jotka lisätään kuukausitilaajien katsottavaksi elokuun aikana.

Huom! Muutokset mahdollisia.

SARJAT

Kukkulan kuningas

”Mike Judgen ja Greg Danielsin luomaa Emmy-palkittua animaatiosarjaa esitettiin vuosina 1997–2009. Sarjan kaudet 1-3 on katsottavissa Viaplayssa 1.8. alkaen.”

The Arrangement

”Jonathan Abrahamsin (Mad Men) luomassa sarjassa aloittelevalla näyttelijälle tarjotaan 10 miljoonaa dollaria järjestetystä avioliitosta Hollywoodin supertähden kanssa. Sarjan ensimmäinen kausi katsottavissa Viaplayssa 3.8. alkaen.”

The Fosters

”Draamasarja kertoo kahden äidin uusperheestä, jonka arki muuttuu, kun lastensuojelun asiakas Callie Jacob muuttaa asumaan perheeseen. Sarjan kaudet 1-5 ovat nähtävissä Viaplayssa 6. elokuuta alkaen.”

Viikingit

”Michael Hirstin luoman seikkailusarjan kolme ensimmäistä kautta ovat katsottavissa Viaplayssa 18. elokuuta alkaen. ”

Käsi kädessä

”Viaplayn uudessa tanskalaisessa alkuperäissarjassa pariskunta aloittaa parisuhdeterapian ajauduttuaan avioeron partaalle. Käsi kädessä -sarjan ensi-ilta on Viaplayssa kaikissa Pohjoismaissa 30. elokuuta. Kahdeksanosaisesta sarjasta nähdään yksi jakso viikossa.”

ELOKUVAT

American Assassin

”Michael Keatonin tähdittämä toimintaelokuva sai ensi-iltansa viime vuoden lopulla. Mitch Rapp  (Dylan O’Brien) värvätään sotaveteraani Stan Hurleyn (Michael Keaton) johtamaan terroristeja jahtaavaan yksikköön hänen tyttöystävänsä kuoltua terrori-iskussa. Heidän on pysäytettävä salaperäinen toimija, jonka tarkoituksena on aloittaa sota Lähi-idässä. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 3. elokuuta alkaen.”

Girls Trip

”Viime vuonna ensi-iltansa saaneessa komediassa elinikäiset ystävykset suuntaavat New Orleansin Essence Festivaliin pitämään hauskaa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 10. elokuuta alkaen.”

Aldrig mere i morgen

”Tanskalainen draamaelokuva kertoo tunnetusta, iäkkäästä Thorvaldista, joka uskoo olevansa sekä kuolematon että korvaamaton. Kun hänen sydämensä eräänä päivänä pysähtyy, hän ei ole valmis jättämään tätä maailmaa. Enkeli suo hänelle viimeisen mahdollisuuden vaellella omaistensa parissa näkymättömänä ja vapaana sieluna. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 14. elokuuta alkaen.”

Star Wars: The Last Jedi

”Viime vuonna ensi-iltansa saanut elokuva on Tähtien sota -elokuvasarjan jatko-osatrilogian toinen ja Skywalker-saagan kahdeksas osa. Elokuvan tarina jatkuu siitä, mihin Star Wars: The Force Awakens päättyi. Elokuva jäi prinsessa Leiaa näytelleen Carrie Fisherin viimeiseksi, ja se on omistettu hänen muistolleen. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 17. elokuuta alkaen.”

The Killing of a Sacred Deer

”Kreikkalaisohjaaja Yorgos Lanthimoksen (The Lobster, Dogtooth) psykologinen trilleri palkittiin viime vuonna Cannesin elokuvajuhlilla parhaasta käsikirjoituksesta. Elokuvan pääosissa nähdään Nicole Kidman ja Colin Farrell. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 21. elokuuta alkaen.”

Morgan

”Ridley Scottin pojan Luke Scottin esikoisohjauksessa Kate Mara näyttelee riskienhallintaan erikoistunutta konsulttia, jonka on päätettävä keinoihmisen kohtalosta. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 28. elokuuta alkaen.”

Lasilinna

”Amerikkalaisen kirjailijan ja toimittajan Jeannette Wallsin omakohtaiseen menestyskirjaan perustuva elokuva kertoo epätavallisen elämäntarinan. Pääosassa nähdään Oscar-voittaja Brie Larson. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 31. elokuuta alkaen.”

LASTENOHJELMAT JA -ELOKUVAT

Palomies Sami (Fireman Sam)

”Brittiläisessä lasten animaatiosarjassa seurataan palomies Samin ja asukkaisen elämää pienessä kaupungissa. Sarjan kaudet 6-9 ovat katsottavissa Viaplayssa 3. elokuuta alkaen.”

RocketMan

”Scifi-komediassa vuodelta 1997 nörttimäinen rakettisuunnittelija saa mahdollisuuden toteuttaa unelmansa matkustaa Marsiin ensimmäisellä miehitetyllä lennolla. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 3. elokuuta alkaen.”

My Little Pony: The Movie

”Lasten animaatioelokuva perustuu My Little Pony: Ystävyyden taikaa -animaatiosarjaan. Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, ja koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 7. elokuuta alkaen.”

Pocahontas

”Disneyn animaatioelokuvassa vuodelta 1995 intiaanityttö Pocahontas kohtaa englantilaiset valloittajat. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 10. elokuuta alkaen.”

Pocahontas II – matka uuteen maailmaan

”Vuonna 1998 tehdyssä Pocahontas-elokuvan jatko-osassa kerrotaan, miten Pocahontasille käy hänen lähdettyään Englantiin. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 10. elokuuta alkaen.”

Puu Fu Tom

”Animaatiosarjassa tavallinen poika Tom muuttuu taikavoimilla varustetuksi supersankariksi. Sarjan kaudet 1-2 ovat katsottavissa Viaplayssa 17. elokuuta alkaen.”

Hannah Montana: The Movie

”Elokuvasovitus televisiosarjasta Hannah Montana sai ensi-iltansa vuonna 2009. Elokuvan pääosassa nähdään Miley Cyrus. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 17. elokuuta alkaen.”

Minäkö tietokone? (The Computer Wore Tennis Shoes)

”Amerikkalaista komediaa vuodelta 1969 tähdittävät Kurt Russell, Cesar Romero ja Joe Flynn. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 24. elokuuta alkaen.”

Suuri pähkinäryöstö 2

”Lastenanimaatiossa Kärtsy-orava ja hänen eläinystävänsä saavat selville, että pormestari uhkaa tuhota heidän kotipuistonsa rakentamalla sen paikalle huvipuiston. Puiston pelastamiseksi eläimet ryhtyvät taisteluun pormestaria vastaan. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 24. elokuuta alkaen.”

Perjantai on pahin (Freaky Friday 1977)

”Kirjailija Mary Rodgersin samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Barbara Harris ja Jodie Foster. Elokuvassa äidin ja tytön kehot vaihtuvat kiinalaisen onnenkeksin ansiosta. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 31. elokuuta alkaen.”

Perjantai on pahin (Freaky Friday 2003)

”Perjantai on pahin -elokuvan uudelleenfilmatisoinnissa vuodelta 2003 pääosia esittävät Jamie Lee Curtis ja Lindsay Lohan. Elokuva on katsottavissa Viaplayssa 31. elokuuta alkaen.”

Muropaketin uusimmat