Uusimmat

Vieläkö Kevin Costner palaa Yellowstoneen? “Jos se tuntuu minusta todella hyvältä…”

Kevin Costner Yellowstone-sarjassa © Paramount Network

11.04.2024 08:25 Muropaketin toimitus

Kevin Costnerin omat Horizon: An American Saga -lännenelokuvat saavat ensi-iltansa kesällä.

Kevin Costner vieraili CinemaConissa Horizon: An American Saga -elokuviensa tiimoilta, jossa häneltä kysyttiin myös Yellowstone-sarjan tilanteesta. Costner sanoi ET:n mukaan olevansa valmis palaamaan John Duttonin rooliin.

”Haluaisin kertoa tarinan loppuun, mutta emme ole onnistuneet siinä. Minä luulin että teemme seitsemän tuotantokautta, mutta nyt ollaan vitoskaudessa. Jos se tuntuu minusta todella hyvältä, niin olevan valmis palaamaan rooliin.”

Yellowstonen viidennen kauden toinen puolikas on edelleen kuvaamatta Costnerin ja Paramountin rahariitojen takia. Uusien jaksojen käsikirjoitukset ovat valmiita ja kuvausten on tarkoitus lähiaikoina ilman Costneria. Paramount on kertonut vitoskauden uusien jaksojen alkavan marraskuussa, mutta siihen mennessä ne tuskin ehtivät valmiiksi.

Costnerin Horizon: An American Saga -elokuvan ensimmäisen osan maailmanensi-ilta on toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla. Se saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 28. kesäkuuta. Suomen ensi-ilta on myös kesällä, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä selvillä. Elokuvan kakkososa saapuu valkokankaille Jenkeissä jo 16. elokuuta.