Uusimmat

Vieläkö Loki ja Thor kohtaavat? Tom Hiddleston herkuttelee ajatuksella: “Molemmat yllättyisivät varmasti”

Chris Hemsworthin esittämä Thor ja Tom Hiddlestonin Loki elokuvassa Thor: Ragnarok / Kuva: ©Marvel Studios 2017

12.12.2023 07:00 Muropaketin toimitus

Tom Hiddleston ja Chris Hemsworth ovat esittäneet Lokia ja Thoria Marvel Studiosin elokuvissa vuodesta 2011 lähtien.

Tom Hiddlestonin esittämä Loki on seikkaillut viime vuosina omassa Disney+-sarjassaan ja Chris Hemsworthin Thor omassa elokuvassaan, mutta yhdessä asgardilaisia veljeksiä ei ole MCU:ssa nähty virallisesti sitten vuonna 2018 julkaistun Avengers: Infinity Warin.

Screenrantin haastattelussa Hiddleston pohtii ajatusta Lokin ja Thorin mahdollisesta jälleennäkemisestä. Kasvattiveljeksillähän on ollut varsin värikäs menneisyys, joka on sisältänyt veljesrakkauden lisäksi runsaasti myös vihaa ja kateutta.

“Luulen, että molemmat yllättyisivät varmasti. Tietyllä tapaa Thor ja Loki eivät ole koskaan olleet kauempana toisistaan, mutta tavallaan he ovat nyt myös lähempänä toisiaan. He ovat kokeneet niin paljon ja saaneet vastaansa niin paljon, kestäneet ja kärsineet. Mutta on mielenkiintoista, kun ihmiset muuttuvat, jatkavat eteenpäin, ja jos heillä on tarpeeksi rohkeutta tehdä rauha menneisyytensä kanssa ja tunnustaa virheensä, silloin joskus kaikkein lähimpien ihmisten on vaikeinta hyväksyä se, että sinusta on tullut erilainen. He jostain syystä roikkuvat sinun vanhassa versiossasi. Lokin ja Thorin välinen keskustelu olisi ehdottomasti mielenkiintoinen”, Hiddleston kommentoi.

Marvel Studios ei ole vielä vahvistanut mitään siihen suuntaan, että Loki ja Thor vielä nähtäisiin yhdessä jossakin tulevassa MCU-tuotannossa.