Uusimmat

Tom Hiddleston vertasi uutta Stephen King -elokuvaansa The Shawhank Redemptioniin

Tom Hiddleston sarjassa Loki / Kuva: Gareth Gatrell © 2023 MARVEL.

22.11.2023 17:40 Muropaketin toimitus

Loki-tähti Tom Hiddleston esittää pääosaa tulevassa Stephen King -elokuvassa.

Marvel Studiosin Loki-sarjan toinen tuotantokausi on nyt saatu päätökseensä ja Tom Hiddleston on päässyt siirtymään muihinkin projekteihin. Häneltä on tulossa muun muassa elokuva The Life of Chuck, joka pohjautuu Stephen Kingin tarinaan.

The Life of Chuckin taustalla on Kingin novelli If It Bleeds, joka kertoo kolme tarinaa Charles “Chuck” Krantz -nimisen hahmon elämästä.

Hiddleston vieraili Happy Sad Confused -podcastissa ja analysoi siinä paljon Lokin tarinankaarta. Hän kommentoi myös tulevia projektejaan, kuten The Life of Chuckia, jota hän vertaa Kingin toiseen, kuuluisampaan tarinaan.

“Rakastan tässä materiaalissa ja novelleissa sitä, että se tuntui vahvasti siltä Stephen Kingiltä, joka kirjoitti Shawshank Redemptionin. Siinä on lämpöä ja sellaista elämänmakuista henkeä, että sain siihen yhteyden heti ensilukemalla. Se oli upea käsikirjoitus. Joten kun tapasimme [tekijöiden kanssa], sanoin että tämä on ihan mahtava, pääsenhän siihen mukaan, pliis”, Hiddleston selittää.

King kirjoitti Shawshank Redemptionin vuonna 1982 ja siitä julkaistiin yhtenä kaikkien aikojen parhaista pidetty elokuva vuonna 1994. Vuonna 2024 julkaistavan The Life of Chuckin ohjaa Mike Flanagan, ja Hiddlestonin lisäksi siinä nähdään muun muassa Mark Hamill, Chiwetel Ejiofor, Rahul Kohli ja Karen Gillan.

Katso koko lähes tunnin mittainen podcast tästä videosta: