Uusimmat

Tom Hiddlestonilla on nyt asiaa jokaiselle Loki-fanille

Kuva: © 2023 MARVEL

16.11.2023 11:30 Muropaketin toimitus

Tom Hiddleston on esittänyt Lokia vuonna 2011 julkaistusta Thor-elokuvasta lähtien. Viime viikolla päätökseen tuli Loki-sarjan toinen kausi Disney+:lla.

Loki-sarjan toinen kausi päättyi Disney+:ssa viime viikolla ja antoi yhdenlaisen päätöksen Tom Hiddlestonin rakastetun jumalhahmon Marvel-tarinalle. Marvel Studios tuskin kuitenkaan jättää hahmolle vielä kokonaan hyvästejä, ottaen huomioon hahmon ja Hiddlestonin suosion fanien keskuudessa.

Vaatimattomana miehenä tunnettu Hiddleston kiittelee vuolaasti fanejaan Comic Bookin haastattelussa. Hänen mukaansa vuoden 2011 Thor-elokuvasta alkanut matka on ollut mahtava.

“Näyttelijänä en koskaan pidä itsestäänselvyytenä sitä, että ihmiset yleisössä ovat takuuvarmasti kiinnostuneita siitä, mitä luulen tekeväni. Minulle on ollut suuri kunnia se tapa, jolla yleisö on ottanut Lokin vastaan näin pitkäksi aikaa. Tiedän, että Loki merkitsee niin monelle niin paljon eri syistä, ja soihdun kantaminen tämän ajan on ollut minulle ehdoton kunnia ja olen siitä niin kiitollinen juuri sinulle. Kiitos. Kiitos, että tulit. Kiitos, että tulit mukaan tälle matkalle.”

Tulevaisuudessa Hiddleston nähdään vaihteeksi aivan erilaisessa projektissa. Hän esittää pääosaa Mike Flanaganin fantasiaelokuvassa The Life of Chuck, joka pohjautuu Stephen Kingin tarinaan.

Loki-sarjan toinen kausi on nyt katsottavissa kokonaisuutena Disney+:ssa.