Uusimmat

Vuosi 2020 on hyvää aikaa Jim Carreyn faneille: Luvassa kolme julkaisua, jotka kannattaa heti merkata kalenteriin

07.02.2020 09:23 Muropaketin toimitus

Jim Carrey tulee olemaan vahvasti esillä alkavana keväänä, sillä näyttelijältä on luvassa elokuva, sarja ja kirja.

Mikäli fanitat Kanadan kuminaamaa, kannattaa merkata seuraavat päivämäärät kalenteriin:

Maanantai 10.2.2020: Kidding saa jatkoa HBO Nordicissa

Jim Carrey palaa uudelleen Golden Globe -ehdokkuuden saaneeseen rooliinsa suosittuna lastenohjelman juontaja Jeff Picklesinä, jonka elämä on romahtamassa hänen ympärilleen. Toisella kaudella Jeff tajuaa, että jos hän voi valehdella ensimmäistä kertaa elämässään, hän saa kaiken mitä hän on koskaan halunnut. Vierailevana tähtenä tulevalla kaudella nähdään pop-tähti Ariana Grande.

Perjantai 28.2.2020: Sonic The Movie saapuu Suomen elokuvateattereihin

Segan menestyspelisarjaan perustuva Sonic The Movie tuo maailman nopeimman siilin elokuvateattereihin! Ensimmäisessä live-action-seikkailussaan Sonic saapuu uudelle kotiplaneetalleen Maahan. Uuden ystävänsä Tomin (James Marsden) kanssa Sonicin on pelastettava maailma ilkeämielisen neron Dr. Robotnikin (Jim Carrey) valloitusyrityksiltä.

Tiistai 5.5.2020: Memoirs and Misinformation -kirja ilmestyy.

Jim Carreyn ja Dana Vachonin kirjoittama ”semi-elämäkerrallinen” romaani Memoirs and Misinformation ilmestyy englanniksi toukokuun alussa. Mahdollisesta suomenkielisestä versiosta ei ole vielä tietoa. Teosta on kuvailtu seuraavasti:

Memoirs and Misinformation is a fearless semi-autobiographical novel, a deconstruction of persona. In it, Jim Carrey and Dana Vachon have fashioned a story about acting, Hollywood, agents, celebrity, privilege, friendship, romance, addiction to relevance, fear of personal erasure, our ”one big soul,” Canada, and a cataclysmic ending of the world–apocalypses within and without.