Uusimmat

”Yäk!” – Vuoden 1994 The Crow -elokuvan tekijät lyttäsivät uuden version täysin jo nyt

Kuva: © Larry Horricks / Lionsgate

04.03.2024 11:25 Muropaketin toimitus

Vuoden 1994 The Crow -elokuvan tekijät ovat tehneet hyvin selväksi, miten vähän he ovat innoissaan James O’Barrin klassikkosarjakuvan uudesta filmatisoinnista.

Kesäkuussa ensi-iltansa Suomessakin saavan The Crow -remaken tylyttämisen aloitti ohjaaja Alex Proyas, joka naljaili Facebookissa ensimmäiset kuvat nähtyään:

”Eric Dravenilla on huono hiuspäivä. Seuraava reboot, kiitos.”

Kommenteissa Proyas jatkoi:

”Hän vissiin yrittää olla kunnon pahis kaikkien tatskojen ja takin ihmissusien ja pääkallojen kanssa.”

Myös uuden Eric Dravenin juomatottumukset saivat piruilua osakseen:

”Samuel Adams! Voi Jeesus. Hän olisi voinut juoda sentään jotain rankempaa”.

Alkuperäisessä The Crow’ssa Eric Dravenia esitti tunnetusti Brandon Lee, joka menehtyi ampumaonnettomuudessa kesken kuvausten. Uudessa versiossa rooliin astuu Bill Skarsgård, jonka Eric näyttää huomattavasti erilaiselta.

Alex Proyasin lisäksi myös vuoden 1994 The Crow’ssa Sarahia esittänyt Rochelle Davis on antanut tyrmäyksen uudelle elokuvalle – tai oikeammin sanottuna sen sankarille.

”Yäk!”, kuvaili Davis ensireaktiotaan TMZ:n kysyessä kommenttia.

Sarahin näyttelijä painotti, ettei hän halua herjata Bill Skarsgårdia näyttelijänä – hän vihaa ainoastaan uuden Eric Dravenin likaista ja nuhjuista lookia. Davisin mukaan Eric Draven näyttää nyt ihan pahikselta, jollaisia vastaan haudasta nousevan sankarin pitäisi tapella.

”Eric Dravenin pitäisi olla hyvä mies, jolla on hyvä sielu… Uusi versio ei tunnu tajuavan sitä, ainakaan tähän mennessä esitellyn perusteella”.

Davis ei aio katsoa uutta The Crow’ta ”kunnioituksesta Brandon Leetä kohtaan”, ja kannustaa myös faneja jättämään leffan väliin.

The Crow’sta ei ole vielä julkaistu traileria, mutta ensi-illan ollessa vain kolmen kuukauden päässä, lienee ensimmäinen video luvassa jo lähiaikoina. Alkuperäinen The Crow täyttää keväällä 30 vuotta. Toukokuussa elokuvasta on luvassa uusi 4K UHD -julkaisu, jonka ennakkomyynti on jo käynnistynyt.