Uusimmat

Yksi HBO Maxin isoimmista hiteistä ei saakaan jatkoa ensi vuonna – uuden kauden julkaisusta ei ole enää mitään varmuutta

Kuva: HBO Max

27.03.2024 18:00 Muropaketin toimitus

HBO Maxin Euphoria-sarjan jatkosta ei ole tietoa.

Euphoria on yksi HBO Maxin suosituimmista sarjoista, mutta sen kolmannen kauden julkaisusta ei ole enää mitään varmuutta, uutisoi Variety. Alun perin kolmoskautta suunniteltiin julkaistavaksi vuonna 2025, mutta näin ei ole käymässä.

HBO:n mukaan kolmas kausi on edelleen suunnitteilla, mutta tiedotteen mukaan sarjan “suosituille näyttelijöille annetaan nyt mahdollisuuksia tehdä välillä jotain muuta”.

Useat Euphorian näyttelijöistä onkin nyt kovassa uranousussa Hollywoodin A-luokkaan. Zendaya näyttelee keskeistä roolia uudessa Dyyni: Osa kahdessa, Jacob Elordi teki ammatillisen hyppäyksen elokuvien Saltburn ja Priscilla myötä, ja Sydney Sweeney tähditti juuri romanttista hittiä Anyone But You.

Koska Euphoria sijoittuu lukioikäisten joukkoon, huhujen mukaan sarjan tarinassa tehdään jatkon osalta mahdollisesti hyppy tulevaan näyttelijöiden ikääntyessä. Haasteensa sarjan jatkolle antaa myös näyttelijä Angus Cloudin kuolema viime vuonna.