Uusimmat

Yksi maailman tämän hetken suosituimmista tv-sarjoista jatkuu tänään Suomessa kahdella uudella jaksolla

14.11.2022 08:06 Muropaketin toimitus

Yellowstone

Taylor Sheridanin ja John Linsonin luoma Yellowstone (2018-) on noussut viime vuosina maailman suosituimpien televisiosarjojen joukkoon. Uutta tuotantokautta onkin odotettu innolla myös Suomessa, ja tänään sitä päästään vihdoin katsomaan.

Yellowstonen viides kausi nähdään Suomessa yksinoikeudella SkyShowtime-suoratoistopalvelussa. Sarjasta julkaistaan tänään, maanantaina 14. marraskuuta, kaksi uutta jaksoa kello 19.00.

Jatkossa Yellowstonesta julkaistaan uusi jakso aina maanantaisin. Kaikkiaan viides tuotantokausi koostuu 14 jaksosta.

Yellowstone-sarjassa Kevin Costner esittää John Duttonia, Montanan karjatilaperheen patriarkkaa ja Yhdysvaltain suurimman tilan omistajaa. Yellowstone on tarina Duttonin taistelusta puolustaakseen maitaan ja perhettään intiaanireservaatilta sekä maankehittäjiltä. Terveysongelmat ja perhesalaisuudet rasittavat Duttoneja, ja poliittiset pyrkimykset sekä suhteet uhkaavat perheen tulevaisuutta.

Viidennen kauden avausjaksossa ”One Hundred Years is Nothing” John Dutton nimitetään Montanan kuvernööriksi. Kun John asettuu uuteen virkaansa, hän tekee rohkeita liikkeitä suojellakseen Yellowstonea vastustajilta; Duttonin perhe ja henkilökunta nauttivat Governor’s Ballista.