Uusimmat

Yksi Netflixin kalleimmista sarjoista lopetettiin – ”Olisin voinut tehdä sitä vaikka 40 kautta”, harmittelee näyttelijä

13.10.2020 10:35 Muropaketin toimitus

Näyttävä, kunnianhimoinen ja melkoisen kallis scifi-sarja Altered Carbon eli Muuntohiili kohtasi loppunsa Netflixissä toisen tuotantokautensa jälkeen.

Ilmoitus Altered Carbonin loppumisesta saapui alkusyksystä:

Netflix lakkautti alastonkohtauksistaan kuuluisan sarjan – Kehuttu scifi-tarina jatkui vain kaksi tuotantokautta

Koronavirusta on tiettävästi turha syyttää Muuntohiilen loppumisesta: sarja ei yksinkertaisesti yltänyt sellaisiin katselulukuihin, mitkä Netflix oli sille asettanut korkeaan budjettiin nähden.

Fanit ovat luonnollisesti harmitelleet Altered Carbonin loppumista kesken kaiken, ja samoilla linjoilla on myös Lizzie Elliotia esittänyt Hayley Law.

”Kaikki on niin epävarmaa, etten pidätellyt hengitystäni odottaessani saako sarja jatkoa. Koskaan ei tiedä mitä on meneillään. Ja Altered Carbon oli valtavan iso sarja. Vaati kokonaisen kylällisen ihmisiä, jotta yksi kohtaus saatiin tehtyä. Olen vain tyytyväinen siihen, että katsojat pitivät siitä ja myös iloinen siitä, että saimme tehdä sitä niin paljon kuin teimme. Olisin voinut jatkaa Altered Carbonin tekemistä vaikka 40 kautta. Rakastin sitä niin paljon”, Law kiitteli Comicbook-sivuston haastattelussa.

Viime vuosina on nähty muutamia tapauksia, joissa toinen suoratoistopalvelu on ”pelastanut” toisaalla lopetetun sarjan. Altered Carbonin vaatiman korkean budjetin huomioiden pelastavaa enkeliä lienee kuitenkin turha odottaa, etenkin koronaviruspandemian jatkuessa.

LUE MYÖS: Arvostelu: Netflixin Altered Carbon -sarja on kunnianhimoista ja komeaa scifiä