Uusimmat

Ensimmäinen juliste julkaistu: Ocean’s 8 -elokuvan naiset järjestäytyvät

15.12.2017 14:42 Muropaketin toimitus

Ocean’s 11 -elokuvatuoteperheen spinoffina julkaistava Ocean’s 8 on saanut ensimmäisen julisteensa. Naisista koostuva, nimekäs tähtikaarti järjestäytyy siinä komeaksi rivistöksi.

Naisnäyttelijöillä tähditetty Ocean’s 11 -elokuvien spinoff Ocean’s 8 saa ensi-iltansa kesällä 2018. Keskeisessä roolissa Debbie Ocean -nimisenä hahmona nähdään Sandra Bullock, joka on avannut elokuvan ideaa Entertainment Weeklylle näin:

”Me emme ole uudelleenkäynnistys. Olemme vain ’tätä tapahtuu vuonna 2017’. Tämä ei ole edes soihdun ojentamista eteenpäin. Se on rinnakkainen tarina toisesta perheenjäsenestä, joka kasvoi samassa perheessä kuin Danny Ocean ja siitä mitä tapahtuu kun Debbie pääsee vankilasta näiden upeiden, voimakkaiden naisten kanssa.”

Ocean’s 8 -elokuvassa nähdään Bullockin rinnalla Cate Blanchett, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway ja Sarah Paulson. Cameo-rooleissa kerrotaan pyörähtävän ainakin Matt Damon, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ja Katie Holmes

Elokuvan ohjaa Gary Ross (Nälkäpeli) ja käsikirjoituksesta vastaa ohjaaja yhdessä Olivia Milchin kanssa. Steven Soderbergh ja Jon Kilik toimivat elokuvan tuottajina.

Muropaketin uusimmat