Uusimmat

Ensimmäinen kuva Scarlett Johanssonin scifi-elokuvasta Ghost in the Shell

14.04.2016 16:15 Tatu Junni

Scarlett Johanssonin tähdittämästä Ghost in the Shell -elokuvasta on julkaistu ensimmäinen kuva.

Paramount Picturesin ison budjetin tieteistoimintaelokuvan ohjaa Lumikki ja metsästäjä -elokuvasta parhaiten tunnettu Rupert Sanders.

Elokuvan pääosia esittävät Scarlett Johanssonin lisäksi ainakin Pilou Asbæk ja Michael Pitt. Monta nimeä on vielä paljastamatta, vaikka Ghost in the Shellin kuvaukset käynnistyivät jo helmikuussa.

Masamune Shirow’n vuonna 1989 päivänvalon nähneeseen mangaan pohjautuva Ghost in the Shell saapuu Suomen elokuvateattereihin 31.3.2017.

Hollywood on löytänyt Ghost in the Shellin vasta nyt, mutta aiheesta on ammennettu elokuvia jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Ensimmäinen sovitus Shirow’n sarjakuvasta syntyi vuonna 1995. Sen jälkeen elokuvasta on julkaistu päivitetty versio Ghost in the Shell 2.0 sekä samaan maailmaan sijoittuvat Ghost in the Shell 2: Innocence, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society ja Ghost in the Shell: The New Movie.

Ghost in the Shell

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat