Uusimmat

Ensireaktiot Shazam!-supersankarikomediasta: “Tällaista elokuvaa ei DC Comicsin hahmoista ole ennen tehty”

08.03.2019 10:39 Muropaketin toimitus

Shazam-supersankarikomedia saa runsaasti kehuja sosiaalisessa mediassa.

Warner Bros on jo näyttänyt David F. Sandbergin ohjaaman Shazam!-elokuvan yhdysvaltalaisille toimittajille, jotka hehkuttavat sitä sosiaalisessa mediassa.

DC:n leffaa kehutaan muun muassa hillittömän hauskaksi ja aivan erilaiseksi kuin mikään aiempi DC-elokuva. #Shazam-haku löytää Twitteristä lähinnä positiivisia ja ylistäviä arvioita supersankarikomediasta.

Kunnon arvioita elokuvasta ei ole vielä saanut julkaista.

Virallinen synopsis kertoo:

”Meissä kaikissa elää supersankari, jonka valloilleen päästäminen vaatii vain hiukkasen taikaa. Billy Batsonin tapauksessa tämä tarkoittaa, että lausumalla yhden sanan – SHAZAM! – tämä 14-vuotias katujen kasvatti voi muuttua aikuiseksi supersankari Shazamiksi (Levi) muinaisen velhon taian ansiosta. Sydämeltään yhä lapsena, mutta ulkoiselta olemukseltaan jumalallisena hahmona, Shazam rellestää tänä aikuisempana versiona itsestään tekemällä niin kuin kuka tahansa teini tekisi saadessaan supervoimia; pitämällä hauskaa niiden avulla! Voiko hän lentää? Onko hänellä röntgenkatse? Voiko hän ampua salamoita käsistään? Voiko hän lintsata yhteiskuntaopin kokeesta? Shazam ryhtyy testaamaan kykyjensä äärirajoja lapsenomaisella innolla ja uhkarohkeudella. Mutta pian hänen täytyy oppia hallitsemaan nämä kykynsä taistellakseen tohtori Thaddeus Sivanan (Strong) käskyttämiä pahan joukkoja vastaan.”

Shazam saa Suomen ensi-iltansa 5. huhtikuuta.