Uusimmat

Esittelyssä Legends – Kylmä sota jatkuu Venäjän omassa Avengersissa

18.04.2016 09:56 Tatu Junni

Hollywood on supersankarikiimassa jo toista vuosikymmentä, mutta kyllä genren elokuvia julkaistaan myös muualla maailmassa.

Nyt venäläisestä supersankarielokuvasta Legends on julkaistu parikin uutta traileria ja nippu julisteita.

Niissä ei välttämättä juuri järkeä ole, mutta hemmettiläinen että Sarik Andreasyanin ohjaama elokuva näyttää hauskalta. Sen pääosissa nähdään Sebastien Sisak, Sanzhar Madiyev, Anton Pampushnyy, Alina Lanina, Valeria Shkirando, Stanislav Shirin ja Vyacheslav Razbegaev.

Helmikuussa 2017 ilmestyvä Legends sijoittuu vaihtoehtoiseen maailmaan, jossa Yhdysvaltojen ja Venäjän välinen kylmä sota jatkuu edelleen. Elokuva kertoo geneettisesti manipuloidusta ryhmästä nimeltä Patriootit. Heidän tehtävänään on suojella suurta ja mahtavaa Venäjää ulkomaisilta konnilta.

legends-01

legends-02

legends-03

legends-04

legends-05

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat