Uusimmat

Ewan McGregorille löytyi seuraa Hohdon jatko-osaan Doctor Sleep

31.08.2018 14:50 Muropaketin toimitus

Stephen King julkaisi Doctor Sleepin 36 vuotta Hohdon jälkeen. Siitä tekeillä oleva elokuva julkaistaan tammikuussa 2020.

Stephen Kingin romaaniin pohjautuva Doctor Sleep kerää näyttelijäkaartia. Hohdon jatko-osa julkaistiin kirjana 36 vuotta alkuperäisen tarinan jälkeen ja nyt siitä on tekeillä elokuva. Elokuvan pääosaan aikuiseksi Danny Torranceksi on kiinnitetty Ewan McGregor.

Doctor Sleep kertoo aikuisesta Dannystä, joka tapaa nuoren Abran, tytön, jonka hohtaminen on voimakkaampaa kuin mitä Danny on koskaan nähnyt. Tämä herättää myös Dannyn omat demonit uudelleen henkiin. Abraksi elokuvaan on nyt kiinnitetty Doctor Sleepin myötä toisen elokuvansa tekevä Kyliegh Curran. Deadlinen uutisen mukaan Curran vakuutti näyttelijävalinnoista päättävät ihmiset autenttisuudellaan.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Rebecca Ferguson (Mission Impossible – Fallout), Zahn McClarnon (Westworld), Carl Lumbly (Supergirl) ja Alex Essoe. Doctor Sleepin ohjaa Mike Flanagan, joka on aiemminkin työskennellyt Kingin materiaalin parissa elokuvassa Gerald’s Game. Käsikirjoituksesta vastaa Flanagan yhdessä Akiva Goldsmanin kanssa.