Uusimmat

Fantastic Fourin floppaaminen kaatoi Channing Tatumin X-Men: Gambiitti -elokuvan

11.03.2019 20:02 Muropaketin toimitus

X-Men

X-Men-elokuva Gambit on ollut suunnitteilla vuosikausia. Nimirooliin on ollut kiinnitettynä Channing Tatum.

Foxin Gambit-elokuvalla on ollut pitkä ja ongelmallinen historia. Channing Tatum on ollut pitkään kiinnitettynä X-Men-elokuvan nimirooliin, mutta lukuisat ohjaajat ovat tulleet ja menneet projektista, ja julkaisupäivää on lykätty useaan kertaan.

Rupert Wyatt oli kiinnitettynä Gambitin ohjaajaksi vuonna 2015 ja hänen mukaansa elokuva oli valmiina tuotantoon. Ikävä kyllä tuolloin julkaistu Fantastic Four sekoitti suunnitelmat floppaamalla täydellisesti.

The Beatin haastattelema Wyatt kertoo olleensa läheisesti yhteydessä Channing Tatumin sekä tämän tuottajakaverin, Reid Carolinin kanssa: “Olimme todella lähellä, ehkä noin kymmenen viikon päässä. Se oli ihan kiinni budjetista. Rahaa ei ollut tarpeeksi. Tiedäthän alan politiikan. Fantastic Four oli julkaistu kuukausi aiemmin, eivätkä asiat menneet hyvin sen osalta, joten meidänkin budjettia leikattiin huomattavasti.”

Budjettileikkauksen vuoksi heidän olisi Wyattin mukaan pitänyt käsikirjoittaa elokuva lähes uusiksi eikä Fox suostunut siihen enää niin lähellä tuotannon alkamista. Ohjaajan mukaan Tatumilla kuitenkin oli “todella, todella mahtava idea” siitä, millainen elokuva voisi olla. Nähtäväksi jää, mitä elokuvalle tapahtuu Foxin siirryttyä Disneyn omistukseen. Ehkä Gambitin tuotanto sitten siirtyy konkreettisesti eteenpäin.