Uusimmat

Game of Thrones -tähti Emilia Clarke vahvistaa olevansa mukana Marvel Studiosin tulevassa tv-sarjassa

23.07.2021 13:05 Muropaketin toimitus

Emilia Clarke nähdään Disney+:n tulevassa Marvel-sarjassa Secret Invasion.

Emilia Clarke vieraili The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa promoamassa Image Comicsin julkaisemaa M.O.M.: Mother of Madness -debyyttisarjakuvaansa, joka on yhdessä Isobel Richardsonin ja Marguerite Bennettin kanssa tehty kolmen numeron kokonaisuus.

Clarke vahvisti myös olevansa mukana Marvelin tulevassa Secret Invasion -sarjassa. Roolihahmostaan tai sarjan juonesta näyttelijä ei tietenkään voinut vielä sanoa sanaakaan.

Secret Invasionissa esiintyvät myös muun muassa Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Killian Scott, Christopher McDonald ja Carmen Ejogo.

Jackson palaa sarjassa Nick Furyn rooliin ja Mendelsohn nähdään jälleen Captain Marvelissa tutuksi tulleessa roolissaan Talos-nimisenä skrullina. Sarjassa seurataan muotoaan muuttavia alieneita, jotka ovat soluttautuneet maapallolle vuosia aiemmin. Ben-Adirin on kerrottu esittävän pääpahista.

Secret Invasionin käsikirjoituksesta vastaa Kyle Bradstreet.

M.O.M.: Mother of Madness -sarjakuvan toissa päivänä ilmestyneen ensimmäisen numeron voi ostaa digimuodossa esimerkiksi täältä.

Muropaketin uusimmat