Uusimmat

Guy Ritchie ohjaa 300-elokuvan jatko-osan?

16.02.2011 10:02 Muropaketin toimitus

Vuonna 2007 ilmestynyt 300 nosti ohjaaja Zack Snyderin isojen poikien liigaan. Mies on hitaasti valmistellut viime vuodet elokuvan jatko-osaa ja ilmoittanut olevansa halukas ohjaamaan sen itse. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Snyder saa astua syrjään ja tehdä tilaa uudelle ohjaajalle.

Vulturen mukaan Warner Bros. on tarjonnut Xerxesiä Sherlock Holmesin ja Snatchin ohjanneelle Guy Ritchielle. Huhujen mukaan studio haluaa Snyderin keskittyvän nyt Teräsmies-elokuvaan, johon hänet on kiinnitetty.

Toinen teoria on se, että Zack Snyderin huhtikuussa ensi-iltansa saava Sucker Punch on saanut ennakkonäytöksissä heikot arvostelut. Warner Bros.in luotto Snyderiin saattaa siis olla koetuksella, mikä kuulostaa kuitenkin hieman oudolta. Snyderin ohjaama 300 tuotti maailmanlaajuisesti yli 450 miljoonaa dollaria. Miehellä on siis selvästi homma hallussa ainakin mitä tulee yltiögraafisiin miekkataisteluihin.

300:n tavoin tuleva Xerxes-elokuva pohjautuu Frank Millerin sarjakuvaan. Xerxesin seikkailut sarjakuvarintamalla alkavat vuoden 2011 aikana.

Lähde: Vulture