Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet elokuussa: Casual, Ballers ja Fear the Walking Dead jatkuvat uusien kausien myötä

30.07.2018 21:01 Muropaketin toimitus

HBO Nordicilla jatkuvat elokuussa vanhat tutut sarjat, kuten Casual, Animals, Ballers ja Fear the Walking Dead. Uusia sarjoja ei ole toistaiseksi tiedotettu alkavan kuin Terence Nancen uusi myöhäisillan show Random Acts of Flyness. Päivitämme tarvittaessa tietoja viikkouutisten myötä.

Elokuun uutuudet HBO Nordicilla:

Casual, kausi 4 – 1. elokuuta alkaen
Saman katon alla asustavista sisaruksista Alexista (Tommy Dewey) ja Valeriesta (Michaela Watkins) kertovan draamakomediasarjan edellinen kausi päättyi todelliseen yllätykseen: Alex sai kuulla tulevansa isäksi ryyppyillan yhdenyönsuhteen seurauksena. Valerie sai puolestaan selville, että Laura-tytär (Tara Lynne Barr) oli pakannut kimpsunsa ja muuttanut hippi-isoäitinsä Dawnin (Frances Conroy) luokse Sacramentoon.

Random Acts of Flyness, kausi 1 – 4. elokuuta alkaen
Terence Nancen ohjaama ja käsikirjoittama, provokatiivinen myöhäisillan show on komediasarja, jonka luvataan olevan “jotain ennennäkemätöntä”. Nyky-Yhdysvaltojen mediamaisemalle vastaiskuna tehdyn sarjan jokainen jakso linkittyy toisiinsa. Sen kerrotaan olevan sekoitus dokumenttia, musiikkiesityksiä, surrealistista melodraamaa sekä humoristista animaatiota. Nance itse esiintyy jokaisessa sarjan jaksossa.

Animals, kausi 3 – 4. elokuuta alkaen
Aikuisten animaatiosarjassa seurataan sorrettujen olentojen elämää maapallon vähiten asumiseen soveltuvassa ympäristössä: New York Cityssä. Kolmannella kaudella sarjassa seikkaillaan mm. maailmanlopun jälkeisessä Isossa Omenassa, josta ihmiset ovat kaikonneet. Live-tapahtumia ja animaatiota sekoittavan sarjan uudella kaudella ääninäyttelijöinä kuullaan mm. Marcia Clark, Edie Falco, Jared Harris, Lucy Liu, Demi Moore ja Moby.

Ballers, kausi 4 – 13. elokuuta alkaen
Suositussa komediasarjassa seurataan amerikkalaisjalkapalloilijoiden värikästä elämää, kun entinen supertähti Spencer Strasmore (Dwayne ”The Rock” Johnson) mentoroi taloudellisena neuvonantajana nykyisiä ja entisiä NFL-kavereitaan selviytymään arjen haasteista niin kentällä kuin yksityiselämässäkin. Tulevalla kaudella Spencer ja Joe (Rob Corddry) lähtevät valloittamaan Los Angelesin pelikenttiä. Sarjan on luonut Steve Levinson (Entourage, Boardwalk Empire), joka toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä mm. Mark Wahlbergin ja Dwayne Johnsonin kanssa.

Insecure, kausi 3 – 13. elokuuta alkaen
Komediasarjassa tarkastellaan terävänäköisesti kahden afroamerikkalaisen naisen ystävyyttä ja heidän kohtaamiaan kiusallisia tilanteita ja vauhdikkaita koettelemuksia tämän päivän Yhdysvalloissa. Los Angelesin ympäristöön sijoittuvan sarjan on luonut ja tuottanut sitä tähdittävä Issa Rae, ja sen muissa rooleissa nähdään Yvonne Orji, Jay Ellis, Lisa Joyce, Y’lan Noel, Natasha Rothwell ja Amanda Seale.

Fear the Walking Dead, kauden 4 loppuosa – 13. elokuuta alkaen
AMC:n hittisarja jatkuu neljännen kauden loppuosan myötä. Tapahtumat risteävät The Walking Dead -sarjan tapahtumien kanssa, kun Lennie Jamesin esittämä suosikkihahmo Morgan Jones liittyi kauden alkupuoliskolla mukaan. Sarjojen hahmot sekoittuvat välittömästi menneisyydessä epävarmaan nykyiseen taisteluun samalla, kun he kohtaavat uusia ystäviä, vihollisia ja uhkia. He taistelevat toistensa puolesta, mutta myös toisiaan ja kuolleita eläviä vastaan yrittäen jotenkin rakentaa olemassaolonsa hajoavien ihmisten murskaavaa painetta vastaan.

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat