Uusimmat

HBO:n Westworld-scifi-sarjan tyyli muuttuu kolmannella kaudella radikaalisti

18.07.2019 14:01 Muropaketin toimitus

Westworldin seuraava aiempia suoraviivaisempi tuotantokausi nähdään vasta ensi vuoden puolella.

Jos Westworldin toinen tuotantokausi on katsomatta, niin lukeminen kannattaa lopettaa tähän, sillä uutinen spoilaa jonkin verran sen tapahtumia!


 

 

 

Westworld-sarjan toinen luoja ja showrunner Jonathan Nolan paljastaa scifi-sarjan tyylin muuttuvan radikaalisti kolmannella tuotantokaudella.

– Seuraava kausi on vähän vähemmän monimutkainen labyrintti. Se on suoraviivaisempi kokemus nyt kun androidit pääsevät vihdoinkin tapaamaan luojansa, Nolan sanoo Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Tulevan kauden tapahtumat sijoittuvat pääosin oikeaan maailmaan, esimerkiksi lähitulevaisuuden Los Angelesiin. Tarina kerrotaan lähinnä Westworldin teemapuistosta pakoon päässeen kostonhimoisen Dolores-androidin näkökulmasta.

Pääosissa Westworldin kolmannella kaudella nähdään uudet tuttavuudet Aaron Paul, Lena Waithe, Marshawn Lynch ja Vincent Cassel. Mukana ovat myös vanhat tutut Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Talulah Riley, Rodrigo Santoro ja Anthony Hopkins.

Westworld jatkuu ensi vuonna HBO Nordicilla, mutta tarkka ensi-ilta ei ole vielä tiedossa.

Muropaketin uusimmat