Uusimmat

Heath Ledger on kuollut

23.01.2008 00:23 Lime24

New Yorkin poliisi vahvisti tiistaina uutistoimisto AP:lle, että Brokeback Mountainin pääosassakin nähty näyttelijä Heath Ledger on kuollut. Epävirallisten tietojen mukaan Ledger olisi kuollut huumeiden yliannostukseen. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan.

Australialaissyntyinen näyttelijä Ledger löydettiin tiistai-iltapäivällä kuolleena New Yorkissa Manhattanilla sijaitsevasta asunnostaan.

Ledgerin ruumiin löysivät asuntoon tulleet hieroja sekä taloudenhoitaja. Poliisin mukaan australialaisnäyttelijä kuoli mitä todennäköisemmin lääkkeiden yliannostukseen. Julkisuudessa on arvailtu Ledgerin tehneen itsemurhan, mutta miehen edustaja Mara Buxbaum kutsuu tragediaa tapaturmaksi.

Kuollessaan Ledger oli 28-vuotias. Ledger oli viime vuosina noussut huipulle ja hän oli Oscar-ehdokkaana parhaan miespääosan esittäjän palkinnosta roolisuorituksestaan elokuvassa Brokeback Mountain.

Brokeback Mountainin ohella Ledger tuli tutuksi mm. elokuvista Patriootti, Ritarin tarina, Ned Kelly, The Order ja Grimmin veljekset. Miehen viimeiseksi roolisuoritukseksi jäi Jokerin rooli Batman-elokuvassa The Dark Knight. Se saa ensi-iltansa ensi kesänä.

Viikon traileri: The Dark Knight

Äänestä suosikkisi Heath Ledgerin elokuvista