Uusimmat

Herkkuaamiainen Harry Potter -faneille: Ihmeotukset-elokuvan uusi traileri julkaistu!

11.04.2016 09:02 Tatu Junni

Harry Potterin maailmaan sijoittuvasta Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvasta on julkaistu pitkä traileri.

David Yatesin ohjaama ja J. K. Rowlingin käsikirjoittama Ihmeotukset sisältää viittauksia Potter-elokuviin, mutta jatko-osa niille se ei ole. Eikä oikeastaan esiosakaan, vaikka Lisko Scamanderin seikkailut sijoittuvatkin vuosikymmeniä aikaan ennen Harryn, Hermionen ja Ronin seikkailuja.

Alkujaan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (”Fantastic Beasts and Where to Find Them”) on vuonna 2001 ilmestynyt kirja, joka esiintyy myös Harry Potter -sarjassa Tylypahkan oppikirjana. Teoksessa esitellään taikamaailman olentoja ja kerrotaan muun muassa ”mikä on otus”.

Marraskuussa ensi-iltansa saavan satuseikkailun pääosissa nähdään Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan ja Faith Wood-Blagrove.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat